Saznajte sve detalje

EXIT i Viber pokrenuli globalni natječaj za stickere 'My EXIT Adventure'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Festival EXIT, poznat po posebnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, održava se u čarobnoj tvrđavi u prekrasnom Novom Sadu.

EXIT, jedan od najprestižnijih glazbenih festivala na svijetu, i Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 711 milijuna pojedinačnih korisnika diljem svijeta, danas su objavili službeni početak zajedničkog međunarodnog natječaja za dizajniranje stickera, pod nazivom „My Exit Adventure“. Festival EXIT u kombinaciji sa sestrinskim festivalom na obali Sea Dance čini festivalski paket jedinstven u svijetu – „EXIT Adventure“: dva nagrađivana festivala na dvije spektakularne lokacije u dvije susjedne zemlje! Festival EXIT, poznat po posebnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, održava se u čarobnoj tvrđavi u prekrasnom gradu Novom Sadu u Srbiji, dok se festival Sea Dance nalazi na jednoj od najljepših jadranskih plaža, Jaz u Crnoj Gori. Ove jedinstvene lokacije, obogaćene nezaboravnim nastupima glazbenika te izrazito pozitivnim vibracijama posjetitelja punih entuzijazma, pružaju izvanredan spoj snažnih i potpuno novih iskustava.

Pogledaj i ovo Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) od 4. do 7. srpnja Odbrojavanje je počelo: Evo zašto će ovo biti najjači EXIT Festival dosad!

Cilj natječaja za dizajniranje Viber stickera „My Exit Adventure“ jest da inspirira kreativne umove iz cijelog svijeta kako bi iskazali svoje viđenje EXIT Adventurea te njegovih jedinstvenih vrijednosti kao i na festivalski način života u formi neodoljivih Viber stickera koji će se koristiti u Chatovima – 365 dana godišnje. Natječaj će se održati putem kreativne platforme Talenthouse, koja neovisnim umjetnicima iz cijelog svijeta daje izravan pristup kreativnim ponudama vodećih brendova, agencija i pop ikona. Jedan dizajner odabran od strane članova službenog žirija osvojit će nagadu u iznosu od USD $ 3000 te će njegov dizajn biti dostupan za preuzimanje kao paket stickera na Viberu. Još četiri dizajnera s preporukom žirija osvojit će po USD $ 500. Svi će oni dobiti i ulaznice za EXIT Adventure, a pobjednik će uz to primiti i pozivnicu na putovanje na EXIT Adventure zajedno s ostatkom kreativnog tima, uz VIP pristup backstageu i jedinstvenom doživljaju. Zvaničnu početnu stranicu natječaja “My EXIT Adventure” možete naći OVDJE.

Dušan Kovačević, osnivač festivala EXIT, pozvao je sve kreativce da se priključe natječaju, naglašavajući da je „EXIT stvarno poseban u usporedbi s drugim velikim festivalima po pitanju svoje povijesti, raznolikosti glazbenih stilova i društvenog aktivizma“. Dodao je: 'Htio bih vas potaknuti da magiju cijelog projekta EXIT Adventure, uključujući festivale EXIT i Sea Dance, pretočite u šarene i zanimljive Viber stickere koji će živjeti 365 dana u godini zahvaljujući vašem kreativnom radu'.

Erez Shocher, kreativni direktor Vibera, svim je natjecateljima uputio vrijedne savjete: 'Tražimo kreativne stickere koji utjelovljuju energiju i ugođaj festivala EXIT, ali su istovremeno relevantni ljudima koji nemaju veze s festivalom. Što je sticker korisniji, to će biti popularniji. Stoga razmislite o vrstama stickera i frazama koje biste htjeli svakodnevno koristiti s prijateljima. Odabrani će biti dizajni stickera koji kombiniraju tu praktičnost s jedinstvenim duhom festivala EXIT.'

Saznajte prvi sve o Exit avanturi!

I prije nego što krenete posjetiti EXIT Adventure, možete pristupiti ekskluzivnim materijalima i najnovijim informacijama prateći EXIT Adventure Public Chat na Viberu. EXIT Adventure chat, koji se otvara danas, nudit će najnovije informacije o festivalu, uz povremeno gostovanje zvijezda festivala EXIT Adventure koje će odgovarati na pitanja sudionika; tu će u međuvremenu biti i sadržaj uživo s festivala, kao i drugih događaja, tuluma i konferencija. Javni chat možete pratiti ovdje.

O EXIT avanturi 2016

Festival EXIT, koji je nedavno izabran za najbolji festival u Europi 2016., održava se od 7. do 10. srpnja ove godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u Srbiji. Nakon toga se EXIT Adventure seli na obalu Jadrana, u Crnu Goru, gdje se na plaži Jaz održava treći po redu festival Sea Dance, od 14. do 16. srpnja. Nastup su potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex, Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Marco Carola, Andy C, DJ Hype, Modestep, Sigma, Wilkinson i mnogi drugi.

O društvu Viber

Viber besplatno povezuje svoje korisnike diljem svijeta s ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem iznimnih životnih događaja. Zahvaljujući tome što više od 711 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku za povezivanje na način koji im najviše odgovara – bilo slanjem individualnih poruka, bilo putem videopoziva, grupnih razgovora ili praćenjem robnih marki i poznatih osoba na javnim chatovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi mreža. Društvo Viber pripada grupaciji Rakuten.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene