Detalji za fanove

Evo što sve trebate znati ako idete na koncert Beyonce u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrata dvorane se otvaraju u 18. sati, a od 20. do 21. sat naša Franka Batelić zabavljat će sve posjetitelje Arene Zagreb!

Dnevnik.hr će UŽIVO donijeti djelić atmosfere iz zagrebačke Arene - budite uz nas od 19:30!

Pogledaj i ovo showbuzz Početak velike turneje Beyonce u Beogradu: Uz pomoć krana će 'letjeti' s bine na binu!

Večeras će Beyoncé podići na noge dupkom punu Arenu Zagreb! Pred dvoranom ispunjenom do zadnjeg mjesta, trenutno najveća muzička diva i jedna od najljepših žena svijeta – Beyoncé, će sa svojim timom glazbenika i plesača prirediti spektakl koji se željno očekuje!

>> Oči cijelog svijeta bile su uperene u Beograd! Pogledajte zašto!

 

Vrata dvorane otvaraju u 18 sati, a neki od najvećih fanova već su se oko 15 sati okupiuli ispred Arene gdje 'kampiraju' i druže se čekajući da im vrijeme do dugo očekivanog koncerta što prije prođe.

Podsjetimo, Beyonce je u 14. 15 sati sletjela svojim privatnim avionom na zagrebački Pleso gdje je zajedno sa svojim timom odmah krenula prema Areni gdje će održati i probu.

Podsjetimo, vrata Arene se otvaraju u 18 sati za sve posjetitelje dok tek u 20 sati nastupa Franka Batelić. Nakon nje, na scenu stupa Queen B, a fanovi od nje imaju velika iščekivanja nakon spektakularnog koncerta u Beogradu kojim je otvorila svoju turneju 'The Mrs. Carter Show'.

Pjevačica bi trebala publiku zabavljati oko dva sata, a tijekom koncerta nastupit će u senzacionalnim kostimima i imati sjajnu koreografiju. Štoviše, pjevačica ima i dvije pozornice, a s jedne na drugu će je prebacivati kran!



>> Pogledajte u čemu lijepa Franka planira nastupiti prije Beyonce!

Vrata dvorane na dan koncerta (17. travnja) se otvaraju u 18 sati. Atmosferu će zagrijati hrvatska pjevačica Franka Batelić. Frankin nastup počinje u 20 sati. U 21 sat pozornicom će zavladati kraljica Beyoncé!

Ovim putem mole se svi posjetitelji koncerta da ne donose fotoaparate i kamere. Također, u dvoranu je zabranjeno unositi bilo koji predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja, poručuju iz organizacije.

Navedeno nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve odgovornosti ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta. Preporuča se svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja - objašnjavaju iz organizacije.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene