Na Fashion Weeku

Evo što nudi MARKA Marije Cvitanović!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po prvi puta na Dreft Fashion Weeku Zagreb svoju treću kolekciju predstavit će poznata modna stilistica i dizajnerica MARIJA CVITANOVIĆ svojim brandom "MARKA".

Gradeći karijeru kao kostimografkinja kroz mnogobrojne serije te pišući modne kolumne za poznate hrvatske časopise, Marija Cvitanović je poznata javnosti kao žena s izrazitim osjećajem za stil, modu i modne trendove.

Pogledaj i ovo In Magazin: poznati Hrvati na odmoru - 3 ljeto najljepše doba Kako se odmaraju poznati Hrvati: Saznajte tko voli dobar hotel, a tko voli planinariti i biciklirati: ''Samo da se mi picnemo i da nam je lijepo!''

Jedina u Hrvatskoj osmislila je koncept salon u kojem nudi kompletan styling. Savršeno, a prema želji klijentica te traženoj prilici, bira klijenticama odjeću koju kombinira s nakitom, obućom, frizurom i make upom.

>> Obožavana 'Hemyca' Anne Wintour dolazi na Fahion Week Zagreb!

Mnogobrojne javne osobe nose upravo Marijine kreacije poput Bojane Gregorić, Helene Minić...

Kolekcijom za sezonu proljeće/ljeto 2014. u subotu 23. studenog Marija Cvitanović će službeno i zatvoriti Fashion Week Zagreb. Otkriva kako je inspiraciju za svoju kolekciju pronašla u svojim najbližima - svojim dvjema mlađim sestrama Vlatki i Zrinki. Svaka od njih ima svoj potpuno različit stil, a i građa tijela je drugačija. Stoga je Marijina želja bila napraviti kolekciju koja će pristajati svakoj ženi te zadovoljiti stil i ukus svake žene.

Temelj njezinog stvaranja je ženska silueta i profinjena elegancija.
Prošlogodišnju svilu zamijenila je pamučno-vunenim tkaninama, romantičan stil urbanim i bezvremensko zavodljivim, a uske su haljine ostale uske, no prikrao se i pokoji kaputić. Kreirala je praktične haljine koje se u nekoliko poteza mogu pretvoriti u neodoljiv kostim, pelerinu, prsluk, jaknu, kaput ili suknju. Koristeći se patentnim zatvaračima stvorila je multifunkcionalne odjevne predmete koji pokazuju Marijinu inovativnu i kreativnu crtu. Kolekcija je bazno izgrađena na crno-bijelom bukleu uz tri najdraže Marijine boje:
crvenu, kraljevsko plavu i crnu, a obilježena je simboličnim brojem tri. U svojoj trećoj kolekciji koristit će: 3 boje, 3 stila i 3 materijala.

Marija će u sklopu svoje nove kolekcije predstaviti i ručno izrađen nakit koji su posebno za nju izradili Ruth iz Splita.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene