Golišava ljepotica

KAKAV KOMAD Seksi Lokasova Jelena zvijezda spota

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma 'Želim ti' energični je singl EUROart BAND-a, a zvijezda spota je atraktivna Jelena Katarina Kapa.

EUROart BAND koji već dugi niz godina oduševljava publiku svojim energičnim koncertima, predstavlja svoju novu autorsku pjesmu, naziva 'Želim ti'.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Pjesmu 'Želim ti' okarakterizirali su kao ljubavnu pjesmu modernog ritma, a u tome im je svakako pomogao uspješan tim autora i čini se, dobitna kombinacija, Antonija Šola i Branimir Mihaljević.

- Ovo je pjesma koju smo svi jako emotivno doživjeli, jer nam je stilski jako dobro 'legla'. To je taj ritam i aranžman koji volimo svirati, pa nas je pjesma pogodila ravno u srce, što se osjeti i u interpretaciji. Zahvalni smo Branimiru Mihaljeviću koji je točno pogodio naš profil banda u aranžmanu pjesme. Nismo ostali ni ravnodušni prema ljubavnom tekstu Antonije Šole (još jednom joj zahvaljujemo na poverenju i suradnji), kojeg je prepoznao režiser spota Dario Lepoglavec, napraviši odličan scenarij spota, snimljenog djelomično u HNK Varaždin, a djelomično u 'Malom dvorcu' u srcu Zagorja. Nalamo se da će naša publika biti zadovoljna s novom pjesmom i da će pjesma 'Želim ti' osvojiti srca naših novih potencijalnih obožavatelja, rekli su članovi EUROart BAND-a.

U spotu je glavna uloga pripala atraktivnoj Trogiranki, Jeleni Katarini Kapa, hrvatskoj Miss turizma koja se prošle godine na svjetskom izboru u Venezueli plasiralla među pet najljepših.

EUROart BAND sastavljen je od šest članova, a čine ga: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neven Banfić, Neno Kos, Dario Sinjeri. Grupa postoji dugi niz godina, a u svojoj karijeri imaju zapisane i mnoge suradnje sa poznatim glazbenicima, poput Olivera Dragojevića, Miše Kovača, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokić, Doris Dragović i drugima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene