Pjesma 'Želim ti' energični je singl EUROart BAND-a, a zvijezda spota je atraktivna Jelena Katarina Kapa.


EUROart BAND koji već dugi niz godina oduševljava publiku svojim energičnim koncertima, predstavlja svoju novu autorsku pjesmu, naziva 'Želim ti'.

Vezani članci Antonija Šola Antonija Šola pokazala s kim uživa uz more, nakon poljupca joj svi čestitali: "Predivan ste par" Antonija Šola - 6 Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

Pjesmu 'Želim ti' okarakterizirali su kao ljubavnu pjesmu modernog ritma, a u tome im je svakako pomogao uspješan tim autora i čini se, dobitna kombinacija, Antonija Šola i Branimir Mihaljević.

- Ovo je pjesma koju smo svi jako emotivno doživjeli, jer nam je stilski jako dobro 'legla'. To je taj ritam i aranžman koji volimo svirati, pa nas je pjesma pogodila ravno u srce, što se osjeti i u interpretaciji. Zahvalni smo Branimiru Mihaljeviću koji je točno pogodio naš profil banda u aranžmanu pjesme. Nismo ostali ni ravnodušni prema ljubavnom tekstu Antonije Šole (još jednom joj zahvaljujemo na poverenju i suradnji), kojeg je prepoznao režiser spota Dario Lepoglavec, napraviši odličan scenarij spota, snimljenog djelomično u HNK Varaždin, a djelomično u 'Malom dvorcu' u srcu Zagorja. Nalamo se da će naša publika biti zadovoljna s novom pjesmom i da će pjesma 'Želim ti' osvojiti srca naših novih potencijalnih obožavatelja, rekli su članovi EUROart BAND-a.

U spotu je glavna uloga pripala atraktivnoj Trogiranki, Jeleni Katarini Kapa, hrvatskoj Miss turizma koja se prošle godine na svjetskom izboru u Venezueli plasiralla među pet najljepših.

EUROart BAND sastavljen je od šest članova, a čine ga: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neven Banfić, Neno Kos, Dario Sinjeri. Grupa postoji dugi niz godina, a u svojoj karijeri imaju zapisane i mnoge suradnje sa poznatim glazbenicima, poput Olivera Dragojevića, Miše Kovača, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokić, Doris Dragović i drugima.