Nova pjevačica

ET- premijera spota AKO MOŽEŠ, OPROSTI

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sara- Elena zaplesala na razini popularnih svjetskih glazbenika.

Grupa ET nedavno je predstavila novu pjevačicu, atraktivnu 26- godišnju Saru-Elenu, a početak nove faze ET-a i suradnje najavili su pjesmom „ Ako možeš, oprosti „ za koju glazbu i tekst potpisuje Boytronic, a aranžman Inav Coste, s kojom će nova postava grupe ET nastupiti 11. lipnja na CMC Festivalu u Vodicama, a za koju su snimili i atraktivan plesni video.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adonis Ćulibrk (Boytronic) - 5 ''pogledao sam tisuće materijala'' Boytronic iz kultnog ET-ja prije tri godine uveo je veliku promjenu u svoj život: "Najviše su me privukle njihove teške sudbine, bili su uplašeni ili maltretirani''

„Ako možeš oprosti, plesna je i emotivna pjesma, pa je i spot zamišljen bez klasične naracije sa puno simbolike i plesnih kadrova. Ne bježimo nikada od starog dobrog provjerenog stila ET-a „, kaže Darko Drinovac, režiser spota i dugogodišnji suradnik i prijatelj.

Sara- Elena u spotu je zaplesala na razini popularnih svjetskih glazbenika, s najboljim hrvatskim hip hop plesačima otplesala je koreografiju pod palicom koreografa Alena Sesartića i mlade nade Petre Krušelj.

Tvorac ET-a i producent Boytronic najavljuje još puno glazbenih iznenađenja,
a jedno od njih je za poklonike tvrđeg klupskog zvuka deep house remix by Inav Coste.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene