ERIC
ERIC Foto: Jan Iveta

Pjesma „Not Gonna Let Go“ nastala je još 2017. godine, a napisali su je ERIC, Adam Kulling Garsztenkorn, Ninos Hanna i Sandra Nordström. Publika danas pjesmu može premijerno poslušati.


ERIC u 2021. godini nastavlja s predstavljanjem svojeg glazbenog rada, za koji vjeruje da će publika prepoznati. Razloga za optimizam ima već sad; s tek navršenih 20 godina, ovaj svestrani kantautor, vokalist, multi instrumentalist i producent iza sebe ima autorski singl, najavljen debitantski album koji izlazi 9. travnja te je jedan od pretendenata na Doru 2021., na koju stiže s pjesmom koju je napisao, uglazbio i producirao. Danas publika premijerno može poslušati „Not Gonna Let Go“, prvi singl s njegovog studijskog izdanja „I Am Eric“, za koji je predstavljen i video. Uz njega, u spotu se pojavljuju Marko Petrić, jedan od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije i dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta te njegova kolegica iz Gavelle, glumica Anja Đurinović Rakočević.

Vezani članci Bend 058 Poslušajte kako zvuči uživo naš nagrađivani americana country bend, inspirirala ih je nada u bolja vremena Porto Morto Bend Porto Morto kreće u novu eru karijere - Novim singlom "Čekam ih" najavljuju Portopop

Pjesma „Not Gonna Let Go“ nastala je još 2017. godine, a napisali su je ERIC, Adam Kulling Garsztenkorn, Ninos Hanna i Sandra Nordström. „Ninos, Adam i ja bili smo u studiju i u nekoliko minuta smislili zanimljivu glazbenu temu, koju smo odlučili iskoristiti kao temelj pjesme. Pozabavili smo se aranžmanom i krenuli s pisanjem teksta. Pjesma je inspirirana djevojkom koja mi se tada sviđala i čitavim ljetnim ambijentom, a ako se mene pita, ljeto je najbolje godišnje doba za ljubav. Mislim da je baš iz tog razloga konačan rezultat bio tako dobar. Već sam tad znao da će to biti savršena pjesma za najavu mojeg albuma, a budući da sam u tom razdoblju tek započeo s radom na njemu, nisam želio žuriti s objavom singla. Čekao sam pravi trenutak i drago mi je da je taj trenutak stigao“, otkrio je ERIC.

Videospot pjesme snimljen je u urbanom ambijentu na lokaciji u Koprivnici i prikazuje toplu i vedru svakodnevicu mladog ljubavnog para, čije uloge tumače spomenuti Marko Petrić i Anja Đurinović Rakočević. „ERIC zvuči svjetski! Toliko je toga ispred njega. Nadam se da će mu 2021. godina biti puna ovakve kreative. Na setu sam baš uživao – izuzetno ugodno iskustvo, divna energija zaokružena odličnom pjesmom. Uživao sam ponovno glumiti s predivnom kolegicom Anjom“ – rekao je Marko, na čiju se izjavu nadovezala i Anja: „Gluma s dragim kolegom Markom Petrićem bila je baš opušteno guštanje i atmosfera je stvarno odisala lakoćom. ERIC je krasna osoba s predivnim glasom i drago mi je da sam bila sudionik njegovom glazbenom početku, vjerujem da je pred njim dug i lijepi let.“

ERIC je svoj glazbeni put započeo davno, kao gitarist klasične glazbe, za što je dobio brojna priznanja u obliku nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima. U ranoj dobi krenuo je s istraživanjem moderne pop glazbe, a upravo je taj žanr utjecao na njegove pjesme i aranžmane. Uz gitaru, svira bass i klavir.

Žanamari na Instagramu postavila aktualno pitanje, ali svi je ignoriraju i komentiraju njen bujni dekolte