glazbeno putovanje

Epilogom Kuće bez krova zatvara se poglavlje autobiografskog albuma poznatog hrvatskog pjevača

Mile Kekin Mile Kekin Foto: PR

Svoj svirani film s deset scena i jednim glavnim likom, Mile Kekin završava „Epilogom Kuće bez krova“.

Samostalni album Mile Kekina dobio je svoj epilog. Svoj svirani film s deset scena i jednim glavnim likom, Mile završava „Epilogom Kuće bez krova“, a završetak njegovog glazbenog putovanja pogledajte u videu.

Pogledaj i ovo Mile Kekin Uvertira u daljnje planove Mile Kekin na svoj rođendan objavio live verziju pjesme ''Samo za taj osjećaj'' i službeno započeo turneju!

„'Epilog Kuće bez krova' nova je pjesma i odjavna špica s poznatim tekstom na kraju istoimenog sviranog filma. U njoj pratimo epsku borbu između Darth Vadera i majke koja zove s balkona. Kao klinci smo buraz i ja, naime, često, i na nesreću našeg susjeda, iskorištavali njegov vinograd kao intergalaktičko bojište. Mnoge su nevine vinove loze u toj borbi stradale. Pjesmu stoga posvećujem generaciji klinaca prije video igrica koja se morala koristiti samo vlastitom golom maštom i tuđom imovinom“, rekao je Mile Kekin.

"Pjesma je snimljena kod Skansija koji potpisuje i produkciju pjesme, a spot je snimio njegov kolega producent", kaže Denis Mujadžić Denyken.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene