Stiže latino zavodnik

Hrvatskom zastavom najavio dolazak u Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Enrique Iglesias objavom na Facebooku najavio koncert u Zagrebu.

Slavni pjevač Enrique Iglesias putem svog Facebook profila najavio je svoj dolazak u Zagreb.

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Što se dogodilo? Ništa od koncerta Enriquea Iglesiasa u Zagrebu? 20 dana prije nastupa kupovina ulaznica više nije moguća

Ovako je izgledao prije više od 30 godina

Na svoju je fotografiju stavio hrvatsku zastavu i napisao kako će koncert održati u sklopu turneje 'SexAndLoveTour' u svibnju.

 

 

Sex and Love Tour dvanaesta je turneja španjolskog izvođača Enriquea Iglesiasa, a u glavni grad Hrvatske trebao bi doći 9. svibnja. Ova je tura posvećena istoimenom albumu, koji je Iglesiasu i deseti studijski, a turneja je počela u Americi u rujnu prošle godine.

Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko milijardu pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu 'Bailando'', u Zagrebu će prirediti pravi show. Hrvatskoj će publici, 8. Svibnja predstaviti svoje najveće hitove poput“Bailando”,“Noche Y De Dia”,“Turn the night up”, ”“Tonight”,“I like it”,“Do you know”,“Not in love”,“Bailamos”,“Ring my bells”,“Hero”, i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

Ulaznice za ovaj spektakl godine u prodaju kreću od sutra, u 10 sati, a cijene se kreću od 219 do 399 kn. Za prvih 2000 ulaznica, a u sklopu božićnih blagdana, osigurali smo popust od 50 kuna po ulaznici. Ova promotivna ponuda traje do 24.12.2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene