Nova članica benda

EN FACE ima novi spot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma je već u prvim danima emitiranja ostvarila odličnu rotaciju.

Nakon singla "Ti si ta" s kojim su dospjeli u godišnji HR TOP 40 najemitiranijih pjesama 2015. godine, riječki En Face ne staju. Nedavno su objavili singl "Ona spava", a za isti su ovih dana snimili i video spot. Jedna od glavnih uloga u novom video broju pripala je plesačici Martini Hrlić Rogić, dok se režije prihvatio Damir Jevtić.

En Face je nastavio suradnju s eminentnim riječkim autorom i producentom Robertom Funčićem kod kojeg su snimili već nekoliko pjesama za novi album. Pjesmu je aranžirao cijeli bend u suradnji s Robertom Funčićem, tekst potpisuje Sandro Bastiančić dok je autor glazbe Miro Vidović.

Uspjeh pjesme ''Ona spava''

Pjesma je već u prvim danima emitiranja ostvarila odličnu rotaciju i još jednom dokazala da En Face imaju 'ono nešto' što privlači slušatelje i publiku.

Nova članica benda

Novost je također, da je En Face promijenio postavu, te s njima od nedavno svira dvadesetšestogodišnja Lidija Strika, nova basistica koja je o svom angažmanu u poznatom bendu rekla: "Iako sam davno pohađala osnovnu glazbenu školu za klavir i violinu, tek posljednje dvije godine aktivno sviram bas gitaru, i ne mogu niti opisati koliko sam sretna i počašćena što sam dobila priliku surađivati s ovim divnim glazbenicima od kojih toliko toga mogu naučiti.“
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene