Rujanfest 2013.

Prilika koja se ne propušta - Upoznajte slavnog glumca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo nas deset dana dijeli od početka šestog po redu Rujanfesta na kojem ćete ove godine imati priliku upoznati i slavnog glumca Emira Hadžihafizbegovića.

Najveći regionalni gastro – glazbeni spektakl, Rujanfest, koji će se održati u terminu od 13. do 22. rujna 2013. na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate, predstavlja najbolji glazbeni program do sada, ali i brojne gastro novitete.

Pogledaj i ovo showbuzz Oprostio se na instagramu Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

Jedan od njih je Sarajevska kuća koja se ove godine po prvi puta ekskluzivno predstavlja gostima Zagreba i okolice.

>> Potvrđeni svi izvođači ovogodišnjeg Rujanfesta!

Priliku da osjetite, isprobate i uživate u čarima Sarajeva i svega onoga što BiH nudi pružit će nam jedna od nazabavnijih gastro kuća.

Pored zabavno-gastronomske ponude koja je u Sarajevu zaista posebna, upoznat ćemo i bogatu kulturno – povijesnu sliku Sarajeva. Domaćin i prijatelj Sarajevske kuće je glumac Emir Hadžihafizbegović koji će se pobrinuti da posjet i druženje s ovom veselom ekipom bude nezaboravno.

Emir Hadžihafizbegović je jedan od nezaobilaznih i izvanrednih likova i ikona serije Lud, zbunjen, normalan te glumac koji je obilježio regionalnu kinematografiju zadnjih dvadesetak godina, član glumačke ekipe kultne Audicije, pobrinut će se da vam Sarajevo predstavi kao kuću u kojoj je svaki gost dobrodošao.

Miris pravih čevapa i okus bureka ispod sača, smijeh do suza uz najdraže likove iz omiljenih humorističkih serija, vrsne sportaše i legendarne estradne ikone sarajevske scene očekuju sve posjetitelje najzabavnije gastro kuće ovogodišnjeg Rujanfesta.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene