Istarski mega hit

LJUDI, VRATIO SE ELIO! Prvi brk Istre ima novu pjesmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Napokon nam se vratio prvi brk Istre.

Prošle godine dva najistaknutija hrvatska glazbenika iz Istre, Elio Pisak i Sergio Pavat nakon dugogodišnjih uspješnih samostalnih pjevačkih karijera, snimili su prvi duet.

Pogledaj i ovo showbuzz Movember ANKETA Koji je vaš najdraži hrvatski brkonja?

Radi se o pjesmi "Ovo je moja Istra" za koju glazbu i tekst potpisuje Elio Pisak, dok je za aranžman zaslužan Mauro Giorgi.

Ovih dana završeno je snimanje video spota. Spot je osmišljen kao turistička razglednica pa obiluje preksrasnim kadrovima istarskih gradova i prirodnih ljepota Istre.

Kako je došlo do suradnje ova dva poznata istarska glazbenika objasnio je Elio Pisak:
"Pjesma je nastala spontano, htio sam da zvuči kao masovna, himnična pjesma, da se može uglas pjevati u svim prigodama. Nekako mi se činilo da bi bolje zvučala s više vokala pa sam pozvao prijatelja, jednog od najboljih pjevača u Hrvatskoj, Sergia Pavata da je otpjeva sa mnom."

Sergio dodaje: "Kad me je Elio nazvao i objasnio o čemu se radi, bio sam ugodno iznenađen. Odmah sam prihvatio suradnju. Prema reakcijama onih koji su pjesmu već čuli, mislim da će pjesma postati hit i da će se uvijek rado pjevati i to ne samo u Istri jer je pjesma zarazna."
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene