Bipa fashion.hr

Uz ELFS-e nema ograničavanja stila - revijom oduševili publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četvrta večer BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pod pokroviteljstvom brenda Perwoll i pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto.

Vesela i razigrana romantična modna bajka oduševila je poznate dame: Bornu Rajić, Anitu Dujić, Eciju Ivušić, Renatu Sopek, Mirelu Holy, Andreu Andrassy, Snježanu Mehun, Tihanu Harapin, Antoniju Šolu i mnoge druge.
Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima.

Pogledaj i ovo showbuzz UVIJEK PREPOZNATLJIVI Glamur i luksuz na reviji popularnog dvojca ELFS

Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke. Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju. I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

'U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova', kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

Posljednje večeri BIPA FASHION.HR-a na rasporedu su revije Ivice Skoke, Ana Marie Ricov, BiteMyStyle, te IK studio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene