Novi hit

Ovakve ih još nismo vidjeli - nesputana zabava bez dlake na jeziku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma je najava novog albuma o kojem se za sada tek šuška, ali i savršena uvertira za iznenađenja koja nam sprema ovaj zagrebački bend, a koja nas očekuju uskoro.

"Goli i bosi" je pozitivna pjesma o generaciji ljudi koji žive život slijedeći svoj unutarnji kompas i svoja pravila, neovisno o mišljenju okoline. Njezin živahan ritam tjera noge da same zaplešu, a pozitivan stav koji pršti iz novog singla Elementala upravo je ono što nam treba da prizovemo sunce i bolje dane.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

Spot za pjesmu ekipa Elementala prepustila je kolektivu C47 Film – redatelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri. U istoj postavi C47 Film već je snimio dva sjajna spota za Elemental – "Bolji si" i "Prokleta ljubav" s prošlog albuma. Spot za pjesmu „Bolji si“ nominiran je za ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji Najboljeg video broja.

FOTO Elemental predstavio novi singl i spot na tajnom tulumu!

O spotu „Goli i bosi“ govori redatelj Marko Milovac:
"Spot je inspiriran, po mom shvaćanju, autobiografskim temama u pjesmi, te se iz tog razloga u spotu pojavljuju samo članovi benda. Za lokaciju spota odabrali smo lunapark, koji simbolizira nesputanu zabavu i razigranost koju nameću ritam i stihovi pjesme."

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene