'Morski ljudi, morske žene'

Ekskluzivno: Uskoro stiže novi spot grupe Silente

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dubrovačka grupa Silente snimila novi spot za hit 'Morski ljudi, morske žene'

Sutra točno u podne ekskluzivno ćemo objaviti novi spot za pjesmu 'Morski ljudi, morske žene' grupe dubrovačke grupe Silente.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić estrada na okupu Crveni tepih za domaće glazbenike: ''Podržavam da se uvijek ovako pojavim i sviđa mi se što se mogu ovako glamurozno obući''

Dubrovačka grupa Silente snimila novi spot za hit 'Morski ljudi, morske žene'

Kamenolom u okolici Samobora i obližnja pilana poslužili su redatelju Dejanu Aćimoviću kao kulisa za snimanje spota, a ponovo je bend imao glavne uloge u ovom izuzetno atraktivnom spotu.

Dejanu su ponovo „asistirali“ stalni suradnici: direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun, producentica Tatjana Aćimović, uz styling odjeće Sportina grupe, svi oni su zaslužni i za prethodna dva spota „Terca na tišinu“ i „Još jednom“.

'Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove', u glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.

Silente je u zapažen od publike u izuzetno kratkom roku, a taj val popularnosti slijedile su i čak 3 nominacije za diskografsku nagradu Porin (kategorije pop albuma, debitanta godine i za hit godine); rasprodan koncert u zagrebačkom Vintage Industrial baru; poziv na sudjelovanje na prestižnom CMC festivalu u Vodicama 14. lipnja, na kojem će izvesti upravo pjesmu „Morski ljudi, morske žene“ i još mnogo drugih aktivnosti.

Ukoliko želite vidjeti bend na bini, uz nastup na CMC festivalu u Vodicama tu je i nastup na festivalu C'est is the best – 7. lipnja – te na Danima urbane kulture u Splitu – 10. lipnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene