Pjevačica Avril Lavigne idućeg mjeseca izdaje novi studijski album pod nazivom 'Avril Lavigne'. Povodom toga, DNEVNIK.hr pripremio je uživo pre-streaming njezinog novog albuma koji se održao u srijedu ujutro u 5 sati!


Avril Lavigne krenula je s promocijom novog albuma 'Avril Lavigne'. Pre-streaming njezinog novog albuma održao se u srijedu ujutro u 5 sati, a mogli ste ga EKSKLUZIVNO pratiti samo na portalu DNEVNIK.hr.

>> Emotivno gotičko vjenčanje Avril Lavigne i Chada Kroegera

Uspješnoj punk rock pjevačici ovo je već peti album u karijeri, a s njim najavljuje i povratak na vrh glazbenih ljestvica. Njezin album izaći će u 5. studenog u SAD-u. Avril je na albumu radila punih godinu dana, a na njemu će se naći 13 pjesama.

Vezani članci Lea Mijatović Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom'' Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica otkrila posjeduje li onu manje slatku stranu: ''Kad prijeđeš granicu kod mene, to je strašno''

Avril je tijekom svoje karijere prodala preko 35 milijuna albuma diljem svijeta, a imala je i 8 nominacija za Grammyja. Na glazbenoj sceni pojavila se 2002. godine albumom 'Let Go' te singlovima 'Sk8r Boi' te 'Complicated'.

Popis pjesama s novog albuma:

1. “Rock N Roll”
2. “Here's To Never Growing Up”
3. “17”
4. “Bitchin' Summer”
5. “Let Me Go” – feat. Chad Kroeger
6. “Give You What You Like”
7. “Bad Girl” – feat. Marilyn Manson
8. “Hello Kitty”
9. “You Ain't Seen Nothin' Yet”
10. “Sippin' On Sunshine”
11. “Hello Heartache”
12. “Falling Fast”
13. “Hush Hush”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook