Spremni za navijanje?

PREMIJERA Spota Baruna 'Ovo je najbolji tim' - Pogledajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekskluzivno pogledajte video spot, koji se pod redateljskom palicom Mile Ostovića snimao na više lokacija u gradu Zagrebu.

Baruni nastavljaju sa stvaralačkim navijačkim zanosom! Predstavili su nam novu navijačku pjesmu 'Ovo je nabolji tim' za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo, a ista je dobila i pripadajući video spot.

Pogledaj i ovo Danijel Banić Izgubio je i prijatelja Frontmen omiljenog domaćeg benda progovorio o ozbiljnim zdravstvenim problemima i operaciji na kojoj je završio: "Oporavak je dug"

NIVES U JEDANAESTERCU Naši dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo, a mi cure otvaramo butelje i grudnjake

'Cijeli bend trudi se prenijeti energiju i navijački zanos koji se osjeti u pjesmi. Spot donosi odlične navijačke kadrove snimljene na prestižnim lokacijama u gradu. Jedva smo dočekali da spot zaživi na malim ekranima i da svi zajedno navijamo za naše Vatrene!', rekao nam je frontnem Baruna, Danijel Banić.

Singl 'Ovo je najbolji tim' u izdanju Hit Recordsa, već je napravio pravu pomutnju u radijskom eteru. Iza 'Najboljeg tima' i ovoga puta uz Barune stoji hit maker Miroslav Rus, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio sa Zvonimirom Domazetom.

'Ovo nije prva pjesma koju sam radio s Barunima, a koja je posvećena reprezentaciji, s obzirom da je prvi uradak 'Neka pati koga smeta' popratio uspjeh kakav reprezentacija nikada do tada, a ni poslije nije zabilježila, uradio sam ovu pjesmu s nadom da će se dogoditi minimalno isto. Mi smo svoje napravili, ostaje nam da svi zajedno navijamo, a na igračima je da učine ovaj narod sretnim, jer je to ono što nam svima nedostaje. Zajedno s Barunima želim svu sreću Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Brazilu!', rekao je Miroslav Rus

Uživajte uz najnoviju navijačku pjesmu Baruna 'Ovo je najbolji tim'!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene