Ekskluzivno

FREE download: Osjećaš kao da si u 'Umobolnici'? Ovo je hit za tebe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

David Vurdelja, alias Baby Dooks, jedan od najvećih junaka prošle sezone serijala 'Tvoje lice zvuči poznato' odlučio je zajedno s Nova TV i portalom Dnevnik.hr pokloniti besplatan download svog ljetnog hita 'UMOBOLNICA'.

Umobolnicu je napisao za svoj multimedijalni projekt 'Yoghurt' kojega Baby Dooks opisuje kao „nakupinu čudnih veseljaka“ koji imaju jedini cilj, dobro se zabaviti i širiti pozitivnu energiju na sve koje sretnu.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte sami VRAĆA SE NA SCENU Promjena u životu Saše Lozara - ovo su 'Istine, laži'

Najnoviji projekt Baby Dooksa Yoghurt izbacio glazbeni hit 'Umobolnica': Mi smo se našli, nakupina čudnovatih ljudi'

U ovoj pjesmi je sve vokale pjevala jedina ženska članica projekta, Jana Fabijanić koja je svoja iskustva stjecala na brojnim kazališnim ali i pop i rock pozornicama regije. Klavijature je odsvirao Viktor Lipić a prateće vokale je osim samoga Baby Dooksa otpjevala njihova velika prijateljica Carla Belovari. Uz Youghrt se inače još vezuju i pobjednik prošlogodišnjeg TLZV-a Mario Petreković kao i stari suradnik Baby Dooksa – Bizzo Gad.

Yoghurt sprema brojna iznenađenja na jesen. Ne samo nove pjesme, nove snimke nego i nastupe koji bi trebali razbiti ustaljena koncertna očekivanja, jer bi trebali odražavati tu „čudnu veselu nakupinu raznovrsnih talenata“ od same glazbe, stand upa, glume, plesa.

Yoghurt vjeruje u djeljenje dobrih vibracija, emocija i pozitivne energije. I zato želi svima besplatno podjeliti svoj ljetni hit. Slobodno ga skidajte, svirajte, dijelite i veselite se u njemu!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene