Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

David Vurdelja, alias Baby Dooks, jedan od najvećih junaka prošle sezone serijala 'Tvoje lice zvuči poznato' odlučio je zajedno s Nova TV i portalom Dnevnik.hr pokloniti besplatan download svog ljetnog hita 'UMOBOLNICA'.


Umobolnicu je napisao za svoj multimedijalni projekt 'Yoghurt' kojega Baby Dooks opisuje kao „nakupinu čudnih veseljaka“ koji imaju jedini cilj, dobro se zabaviti i širiti pozitivnu energiju na sve koje sretnu.

Najnoviji projekt Baby Dooksa Yoghurt izbacio glazbeni hit 'Umobolnica': Mi smo se našli, nakupina čudnovatih ljudi'

Vezani članci Mario Petreković druga emisija TLZP - 1 Petrekoviću je pobjedu donijela zahtjevna transformacija, a u svom stilu je otkrio koja mu je životna uloga zapravo najdraža Slika nije dostupna Jedna djevojka otkrila javnosti Petrekovićevu nepoznatu stranu

U ovoj pjesmi je sve vokale pjevala jedina ženska članica projekta, Jana Fabijanić koja je svoja iskustva stjecala na brojnim kazališnim ali i pop i rock pozornicama regije. Klavijature je odsvirao Viktor Lipić a prateće vokale je osim samoga Baby Dooksa otpjevala njihova velika prijateljica Carla Belovari. Uz Youghrt se inače još vezuju i pobjednik prošlogodišnjeg TLZV-a Mario Petreković kao i stari suradnik Baby Dooksa – Bizzo Gad.

Yoghurt sprema brojna iznenađenja na jesen. Ne samo nove pjesme, nove snimke nego i nastupe koji bi trebali razbiti ustaljena koncertna očekivanja, jer bi trebali odražavati tu „čudnu veselu nakupinu raznovrsnih talenata“ od same glazbe, stand upa, glume, plesa.

Yoghurt vjeruje u djeljenje dobrih vibracija, emocija i pozitivne energije. I zato želi svima besplatno podjeliti svoj ljetni hit. Slobodno ga skidajte, svirajte, dijelite i veselite se u njemu!