Jedva čekamo

Ekskluzivna izvedba hit predstave ''ĐUROLOGIJA''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

1.veljače u velikoj dvorani Lisinski – Đuro u goste pozvao Luku Bulića i Sašu Lošića!

Autorski hit Branka Đurića - Đure, predstava ''Đurologija“, 1. veljače 2016. godine doživjet će svoje ekskluzivno izdanje u velikoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“, u Zagrebu, kada će se karizmatičnom Đuri u predstavi pridružiti i posebni gosti Luka Bulić i Saša Lošić Loša!
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Pogledaj i ovo Branko Đurić i Tanja Ribič ''Moja princeza!'' Branko Đurić podijelio je nostalgičnu fotografiju s kćeri koja je nastala prije 18 godina, a imao je i poseban povod!

Novi član žirija TLZP: 'Tamo su me smatrali kao neko božanstvo'

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira'', pojašnjava Đuro.

Vida postao tata - Sretni par sada planira i vjenčanje

„Samo za ovu priliku kao specijalne goste pozvao sam prijatelja Sašu Lošića Lošu i Luku Bulića, odličnog zabavljača i učesnika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Siguran sam da će zagrebačka publika biti oduševljena“, kazao je usuret ovoj posebnoj izvedbi „Đurologije“, inače trenutačno jedne od najgledanijih predstava u cijeloj regiji, ali i inozemstvu, sam Đuro.

VIDEO Kako su hrvatski glumci osvojili Hollywood!

Inače, uz ovo veliko finale i posebnu izvedbu uz goste, predstava „Đurologija“ u svojem standardnom izdanju zaigrat će tijekom siječnja i u drugim hrvatskim gradovima - 23.1. u Čakovcu, u Centru za kulturu, 25.1. u Krapini u dvorani POU, 26.1. u Makarskoj, u Gradskoj sportskoj dvorani, 27.1. u Splitu, u dvorani Lora, 28.1. u Osijeku, u kinu Urania, te 30.1. u Zadru u HNK. Turneju „Đurologije“ i finalnu, ekskluzivnu izvedbu u Lisinskom, 1. veljače producira Tomislav Kašljević.

Ulaznice za ekskluzivnu izvedbu „Đurologije“ 1. veljače u Lisinskom u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 100,00 i 120,00 kuna u sustavu Eventima i na blagajni dvorane Lisinski.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene