Veliki glazbeni zavodnik i šarmantni romantičar Sandi Cenov udružio je snage s legendom regionalne glazbene scene Mladenom Vojičićem Tifom. Rezultat je novi duet pomalo tajanstvenog naziva 'Svadba'.


Najavljujući novu pjesmu Sandi Cenov nije krio zadovoljstvo suradnjom s Tifom. 

Sandi Cenov Splićane doveo do usijanja na Mystique partyju

'U to doba svi smo bili fanovi Bijelog dugmeta. A nekako se poklopilo da je u vrijeme moje pretvorbe iz dječaka u momka, u Bijelo Dugme na mjesto pjevača došao Tifa, mladi i karizmatični Sarajlija, koji nam je svima iz te moje generacije u trenu postao idol. I eto, sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet. Naše poznanstvo traje od kraja 80-ih, kada mi je Tifa prišao poslije mog sarajevskog nastupa s tadašnjim Rockabilly bandom, i nahvalio me, a meni su klecala koljena od uzbuđenja...', rekao je Sandi.

'Poslije smo se znali sretati za mojih čestih boravaka u Sarajevu i uvijek bi se lijepo družili. Ideja za ovaj duet nastala je u studiju Ante Pecotića, gdje snimam. U pjesmi "Svadba" čuli smo Tifu i nikog drugog. Kad sam ga nazvao i kad je pristao, nitko sretniji od mene...', dodao je pjevač.

Tekst 'Svadbe' potpisuje sam Sandi, dok je sve skupa odlično uglazbio Ante Pecotić koji potpisuje aranžman i produkciju. Premijera pjesme 'Svadba' je u srijedu 18.ožujka. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook