EKSKLUZIVNI INTERVJU UOČI NASTUPA

Čuveni techno dvojac Pan-Pot: ''Nadamo se da ste spremni jer mi jesmo''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

We Love Sound redovito ugošćuju najkvalitetnija imena elektroničke glazbe, a ovaj put u Zagreb dovode jednog od najtraženijih techno dvojaca na elektroničkoj sceni danas.

Prije dolaska u Zagreb večeras, 31. ožujka, na peti We Love Sound Zagreb događaj, uspjeli smo popričati s jednim od najuspješnijih dvojaca elektronske glazbe danas. Berlinski duo, Pan-Pot, kojeg čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix , u zadnjih nekoliko godina nastupio je na svim najpoznatijim festivalima i klubovima, od Miamija do Ibize. Veliki broj lojalnih fanova prate njihove nastupe diljem svijeta, a slijedeća adresa bit će upravo naš Zagreb.

Pogledaj i ovo PR WE Love Sound Festival Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe

Ciao Tassilo, lijep pozdrav Thomas, kako ste? Od početka godine putujete i nastupate diljem svijeta, bez pauze. Kako uspijevate naći vremena za sve? Otkrijte nam svoju tajnu?

Tassilo: Dobro pitanje. Ponekad je stvarno teško. Putovanja su naporna, ali mi pokušavamo naći vremena za sve. Bitno je da ostanemo u kondiciji tako da moramo i sportske aktivnosti ubaciti u raspored. Također, jako nam je bitno vrijeme koje provodimo u studiju i na druge obaveze pored nastupa. Imamo dosta fiksni raspored, kojeg se držimo tako da bi rekao da smo dosta disciplinirani.

Već nekoliko godina dolazite redovito u Hrvatsku na Sonus festival. Koja je vaša najdraža uspomena sa Sonusa dosad?

Thomas: Sonus je sam po sebi divno iskustvo. Sviđaju nam se ljudi koji posjećuju festival, opušteni su i otvoreni. Mislim da je najsmješnija dogodovština bila na našem prvom nastupu na Sonusu kad je netko bacio na stage svoje donje rublje kako bi ga mi potpisali.

A najluđe Sonus iskustvo?

Thomas: Prošle godine kad smo zbog snažne bure morali prijeći Paški most pješke. E to je bilo iskustvo.

Što se novo sprema u studiju? Da li se sprema neko novo izdanje ili suradnja?

Tassilo: U zadnje vrijeme dosta vremena provodimo u studiju i radimo na slijedećem izdanju za našu glazbenu etiketu Second State. Nastalo je već dosta dobrih ideja. Radili smo i na pjesmi s Michael Kleinom koji će prezentirati svoj novi projekt “Hub”, također na našoj etiketi.

Dosta vremena provodite zajedno. Ali sigurno nije uvijek sve super. Sigurno se s vremena na vrijeme znate posvađati oko nečega. Jel oko nogometa ili? 

Thomas: Haha, zapravo jako rijetko se svađamo. Naravno, postoje razmirice ali smo pronašli dobar način da ih riješimo prije nego prerastu u nešto ozbiljnije. Što se tiče nogometa, Tassilo je veći fan od mene, posebno kad je u pitanju klub Bavaria Munich. Ali i tu ga podržavam.

Ovo će biti vaš prvi posjet Zagrebu. Što očekujete i koja bi bila vaša poruka posjetiteljima We Love Sound partyja?

Tassilo: Znamo da svi eventi koje organizira Sonus odlični i na visokom nivou tako da se baš veselimo We Love Soundu i posjeti Zagrebu.

Thomas: Nadamo se da ste spremni jer mi jesmo! I slobodno nam pišite na naš Twitter ili Facebook zid preporuke što posjetiti u Zagrebu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene