"Bolje je bolje"

Nakon petogodišnje stanke Edo Maajka objavio najavni singl novog albuma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Edo Maajka objavio je novi album i uskoro kreće na veliku koncertnu promociju.

Edo Maajka danas u podne premijerno je predstavio video spot za svoju novu pjesmu "Bolje je bolje“.
Interijer popularnog zagrebačkog kluba "Vintage industrial bar“ vizualna je kulisa intimne Edine priče. Scenarij za spot, koji je snimljen u jednom danu, napisala je Edina žena, a on govori o trenucima kada se Edina emocionalna stanja iz negativnih mijenjaju u pozitivna.

Pogledaj i ovo In Magazin: Edo Maajka - 3 ''i danas imam velikih problema'' Edo Majka progovorio o borbi s poremećajem koju vodi već godinama: ''Volio bih da to nije tako, mislim da se o tome treba jako puno pričati''

U spotu je sudjelovalo tridesetak statista, Edinih fanova kojima se glazbenik i ovim putem zahvaljuje. Zahvale idu i pokrovitelju spota - Garden Breweryju bez čije pomoći ne bi bila moguća realizacija spota. Režiju potpisuje Dario Lonjak, a produkciju Danijel Handjal.

"Bolje je Bolje“ naslovni je singl s novog albuma "Put u plus“ čije je izdanje od danas objavljeno u digitalnom formatu, a uskoro izlazi i njegovo fizičko izdanje.
Novi album je do sada najeklektičnije Edino djelo jer je spoj hip-hopa, rocka, funka, etna..., a singl "Bolje je Bolje“ donosi glazbenu suradnju s Jadrankom Ivaniš Yayom iz Jinxa. Pjesma, kao i uostalom cijeli album, intimna je preslika Edinog života u posljednje četiri godine.

Kroz sam naziv albuma "Put u plus" Edo Maajka želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Riječ je o potrebi mijenjanja loših mentalnih obrazaca u nove, bolje verzije nas samih: "Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe. Ljudi znaju što je za njih dobro, a što je bolje, sve je pitanje volje, samo je problem u tome da smo bezvoljni. “, kaže Edo Maajka.

Istovremeno s izlaskom novog singla/spota i albuma, Edo Maajka najavio je i koncertnu promociju albuma, koja će se dogoditi 9. studenog u Domu sportova. Ulaznice za koncert već su u prodaji po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 70 kn u sustavu Eventima i na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka, a prvih 100 fanova koji kupe ulaznice osvojit će i potpisani primjerak Edinog novog albuma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene