Knock Out Snow festival

Edo Maajka jedva čeka prvi snijeg: Evo kako će zagrijati atmosferu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Edo Maajka nestrpljivo iščekuje zimske radosti! Hrvatski reper s izraelskom adresom obožava bordanje, a tek svladane osnove planira usavršiti na najpoznatijem skijaškom festivalu za mlade Knock Out Snow Festivalu.

Edo Maajka najbolja je garancija za vrhunski provod na četvrtom KnockOut Snow Festivalu! Hrvatski reper dolazi izravno iz izraelskog Tel Aviva kako bi uživao u snježnim radostima i zapjevao s tisućama mladih na regionalnom skijaškom spektaklu koji nas ove godine očekuje na novoj lokaciji, jednom od najatraktivnijih francuskih skijališta, Les Orresu. 'No Sikiriki', 'Hajmo rušit', 'Pržiiii' - samo su neki od hitova kojima će velika pozornica KnockOut Snow Festivala još jednom potvrditi status vodećeg regionalnog ski festivala za mlade.

Pogledaj i ovo Edo Maajka Iskreno progovorio Edo Maajka otkrio kako se bori sa zdravstvenim problemom koji ga već dugo muči: ''Ne postoji jedinstvena formula''

Edo Maajka: 'Facebook mi je oteo jarane!'

'Veselim se svom prvom nastupu na Knockout Snow Festivalu, nezaobilaznim snježnim radostima koje pružaju francuske Alpe. Najviše od svega volim bordanje, imam puno prijatelja koji su borderi, vodili su me nekoliko puta po Hrvatskoj i Sloveniji, ali nikad nisam naučio u potpunosti se spustiti bez barem jednog pada. Imam svu opremu koja čeka ponovni posjet snijegu i planini, a Francuska je izvrsna prilika da uz nastup na festivalu iskoristim priliku i usavršim svoje bordanje', izjavio je Edo Maajka.

Četvro izdanje najvećeg skijaškog spektakla u regiji očekuje nas od 03. do 10. siječnja 2015. u francuskom skijalištu - Les Orres. Uz 100 km skijaških staza tu je i rekreativna bob staza Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara; uz tri oštre spirale, predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju u francuskim skijalištima u Hautes alpama. Ljubitelji ekstremnog skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biathlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja.

Na veliku KnockOut avanturu i ove godine stiže dobro poznati dvojac, partijaneri Harry i Larry. Majstori za smijeh i originalnu zabavu toliko su se zaljubili u Hrvatsku da mlade Hrvate željne dobre zabave slijede na svakom koraku.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi od 2490 kuna po osobi - stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama! Za sve željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres, tu je i novogodišnji termin od 28.12.2014. do 03.01.2015., na kojem će za zabavu će biti zaduženi DJ-i.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene