Pjesma 'Put u plus' govori o padovima i dizanjima, neodustajanju i nalaženju snage unatoč životnim šamarima koje smo svi nekad iskusili.

Galerija


Prošlogodišnji koncertni spektakl u Domu sportova povodom izlaska dugoočekivanog Edinog albuma 'Put u plus', poslužio je kao idealan materijal za spot naslovne pjesme.

Vezani članci Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Edo Maajka i Vojko V. užarili Split: Tko je od njih dvojice novi Mišo Kovač? Edo Maajka (Foto: Dnevnik.hr) Edo Maajka povjerio nam se o životu u Izraelu te ispričao u čemu danas najviše uživa

Dvosatni koncert uz podršku sjajnog benda (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić, Mirsad Dalipi) i odabrane glazbene goste, bio je pravi glazbeni užitak tijekom kojeg je publika uživala u izvrsnim izvedbama.

Edo je ovim albumom potvrdio status vrhunskog tekstopisca, svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, što je i vrlo koncizno opisao izjavom nakon koncerta: „Ubili smo brate, konačno sam se porodio!“


Do srži iskreni tekstovi, podrška vrhunskih glazbenika i gostovanja priznatih imena regionalne scene, 'Put u plus' definitivno izdvajaju na domaćem i regionalnom glazbenom tržištu, a Edi daje itekako zasluženo priznanje struke, kolega i naravno, njegove publike.

 

Koncert u Domu sportova kamerom su zabilježili Vjekoslav Palinić i Hrvoje Baudoin koji je editirao materijale i montirao spot 'Put u plus'.

Nakon svirkama ispunjenog ljeta, Edu slušamo i gledamo u petak 13.9. u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta na zagrebačkom Bundeku, a Noć vještica 31.10., u Vintrage Industrial Baru prigodno ćemo obilježiti svirkom povodom 18 godina od izlaska legendarnih 'Prikaza'.

Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići