20. travnja

Đubrivo se vraća u Zabok!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarni splitski bend Đubrivo, osnovani daleke 1994. godine, u subotu 20.4.2013. ispunit će zabočki Regenerator zvukovima svog beskompromisnog spoja punka i metala te, uz stare hitove, predstaviti domaćoj publici i poneku pjesmu s nadolazećeg novog albuma.

Punih šest godina prošlo je od albuma "100% prirodno" koji je polučio velik uspjeh na hrvatskoj sceni, a s kojeg su ostali zapaženi spotovi za pjesme "Porno star" i "Vaša kćerka je kurva". Bend je u tih šest godina održavao koncerte po cijeloj Lijepoj našoj, a uz to su i pripremali novi album koji bi se uskoro trebao naći na policama CD shopova.

Uz Đubrivo su zagarantirani žestoka svirka i paklena atmosfera, bit će to svakako jedan od važnijih koncerata ove godine u Zagorju.

Prije Đubriva nastupit će zagrebački heavy metal bend Soundbringer koji su poznati po odličnom vokalu i povijesnim temama u svojim pjesmama, te domaći dečki .upset čija se hardcore energija sa stagea prenosi na publiku pa možemo očekivati standardan kaos tokom njihovog nastupa.

Da ne bi bilo praznog hoda, za štimung prije i poslije koncerta će se pobrinuti sad već dobro poznati zagrebački DJ - Kneža.
'Koncert se održava u čast i spomen na Kozma, dečka iz Krapine koji nas je prerano napustio. Prisjetit ćemo ga se uz zvukove glazbe kakvu je volio te popiti koju u njegovo ime', tvrde organizatori na svojoj Facebook stranici.

Valja napomenuti da će ovo biti jedini nastup Đubriva u regiji u skorije vrijeme, stoga ne propustite jedinstvenu priliku da prisustvujete ovakvom događaju. Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene