Sjajan provod!

Đani Stipaničev pjeva na Šibenskim šansonama i Špancirfestu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Đani je ovo ljeto nastupao sve od Umaga, Paga, Opatije, Zagreba do Dubrovnika.

Đani Stipaničev je i ovo ljeto proveo doista radno jer je održao imponzantan broj koncerata koji su mu kao i uvijek pričinjavali veliko zadovoljstvo. Da se publika i Đani vole javna je tajna jer su njegovi koncerti uvijek prepuni, a atmosfera uzavrela koja dovodi do pravih fešta za pamćenje.

Đani je ovo ljeto nastupao sve od Umaga, Paga, Opatije, Zagreba, Omiša, Zagvozda, Opuzena, Sinja, Šibenika, Tribunja, Podstrane, Petrinje, Livna, Blatnice, Međugorja, Širokog, Mostara, pa do Dubrovnika.

>> Špancirfest 2013: Program koji vas čeka na Arena pozornici!

Pogledaj i ovo Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Bogat program Mia Dimšić, Vanna i Đani Stipaničev glavne su zvijezde čarobnog Adventa u Bjelovaru

Pjesme s odličnog Đanijevog albuma 'Dalmacijo od kamena' zavoljela je brojna publika koja ih je zdušno pjevala, a jednakim žarom pale i po radio postajama, a posebice aktualni singlovi 'Klapa na kušinu' i 'Čovik s dušom maestrala' s kojom će Đani nastupiti 24. kolovoza 2013. u Šibeniku na Večeri novih skladbi.

I za kraj ljeta Đani je pripremio posebnu poslasticu za svoje poklonike: Đani Stipaničev i poznata sopranistica Antonela Malis održat će koncert 28. kolovoza na Špancirfestu u Varaždinu i to na Korzu u 20.00 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene