premijera spota

Dvostruko iznenađenje klape Rišpet: Publici su predstavili novi singl 'Ajme šta te volin' i album

Klapa Rišpet Klapa Rišpet Foto: PR

Vesela skladba "Ajme šta te volin", koja mami osmijeh na lice, ujedno je i najava novog, dugoočekivanog, trećeg studijskog albuma klape Rišpet naziva 'Šta mi ljube oćeš kazat'.

Uvijek originalna i izuzetno kreativna klapska ekipa, ponovno je pogodila. Klapa Rišpet, predstavlja novu 'razigranu' pjesmu i video spot 'Ajme šta te volin', koji će zasigurno obilježiti mjesece pred nama.

Vesela skladba, koja mami osmijeh na lice, ujedno je i najava novog, dugoočekivanog, trećeg studijskog albuma naziva 'Šta mi ljube oćeš kazat', koji će svjetlo dana ugledati već idući mjesec. Relativno mladi, ali tako dobri i poznati, najlakše bi bilo opisati devetoricu članova, uz čije se pjesme od rujna 2011. godine, zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

'Ajme šta te volin', itekako je dostojna nasljednica pjesme 'Maka, maka', koja već nekoliko mjeseci vlada regionalnim eterom. Kao i uvijek, Pero Kozomara potpisuje glazbu, Sanja Tafra ovaj put je napisala stihove, a aranžer je klapin dugogodišnji suradnik Leo Škaro.

'“Ajme šta te volin” nazvao bi i'splitskom sretnom pjesmom', jer je pjevaš kada želiš, da te svi čuju i da im glasno kažeš, 'Ajme, zaljubija san se!' Pokušali smo u nju prenijeti onaj osjećaj lupanja srca, sto na sat u trenutku kada ugledaš voljenu osobu, te ono što joj u tom trenutku želiš poručiti. Ovo je apsolutno jedna vesela pjesma, brzog ritma i zaraznog refrena i siguran sam da će je pjevati svi zaljubljeni. Smatram je idealnom, da upravo s njom najavimo novi, treći album Rišpeta.', poručuje ovom prigodom Pero Kozomara.

Klapa Rišpet nije nas razočarala ni ovoga puta, kada je u pitanju video spot. Pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, upečatljivi kadrovi snimljeni su u Maškovića hanu Vrana Pakoštane. Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 2 Kakva atmosfera! Dalmatinski slavuji rasplesali Lisinski: ''Ovo je bilo za pamćenje, vidimo se ponovno!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 +9 Lu Jakelić - 2 Celebrity Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene