Svi žele na koncert

Dvjesto fanova Hladnog Piva, Brkova i Šanka na kvartovskom tulumu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ulaznice za koncert u Domu sportova nestajale su velikom brzinom tijekom dva sata tuluma.

U opuštenijem tonu kultni zagrebački glazbeni dućan Dirty Old postao je mjesto susreta fanova s njihovim omiljenim bendovima. U gotovo dva sata druženja, bendovi su potvrdili da su ipak najbolji tulumi oni s frendovima, a pogotovo ako ih imate puno. U Tratinsku je stiglo oko 200 vjernih fanova koji su s ove tri zagrebačke grupe nazdravljali pivom, fotkali se, uzimali potpise na plakate i razne djelove tijela ili jednostavno družili se kao na pravom kvartovskom tulumu. Ulica ispred shopa u jednom trenu je bila toliko zakrčena da se i usporio promet Tratinskom.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravi show Hladno pivo, Let3 i Brkovi osigurali večer punu pozitive!

Ulaznice za koncert u Domu sportova nestajale su velikom brzinom tijekom dva sata tuluma, tako je shop u dva navrata nakratko ostao bez karata, što najviše govori o velikom interesu publike za prvu zajedničku svrku Hladnog piva, Brkova i Šanka.

Ova tri zagrebačka benda nastupit će na prvoj postaji ovogodišnje Tulum turneje, u Domu sportova u subotu 15. listopada. Svezagrebački punk rock Tulum u do sada najžešćem izdanju kroz gotovo četiri sata programa donosi najglasniji koncert na kojem će grupe izvući najveće hitove karijera. Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana, M.O.R.T. i Kišu metaka.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene