Uz vrhunski zvučni sustav, Lauba će u subotu, 19. listopada zasjati u posebnom svjetlosnom ruhu, a austrijskim majstorima pridružuje se i domaća DJ legenda Felver

Galerija


 Dugoočekivani nastup Krudera i Dorfmeistera u Zagrebu u subotu, 19. listopada bit će ozvučen provjereno odličnim sustavom čarobnjaka zvuka Brace Radovića, Nezaboravno iskustvo pružit će pet tona opreme, od čega dvije i pol tone bas kutija. Pojačala i zvučnici, najčešće u vlastitoj izradi Brace Radovića, jamče besprijekoran bas kojem je ovaj legendarni majstor zvuka, kako sam ističe, posvetio život. U 50 godina rada surađivao je s najvećim domaćim i svjetskim zvijezdama, a već je na prijašnjim događanjima razuvjerio skeptike i dokazao da se i Lauba može savršeno ozvučiti.

PR
PR

Vezani članci Yammatovo 5 (Foto: PR) Heaven 17 i The Pretenders oduševili zagrebačku publiku PR Ususret ekskluzivnom koncertu u Laubi Zoran Predin se u Zagrebu družio s medijima

Izvrstan zvuk pratit će i posebne svjetlosne instalacije kojima će Lauba zasjati u dosad neviđenom ruhu. Austrijski dvojac lichterloh, koji je radio s mnogim velikim imenima elektroničke scene, pripremit će vizualni spektakl za nastup svojih čestih suradnika Krudera i Dorfmeistera. No, to nije sve. Organizatori iz Collagea najavljuju kao posebnu tematsku cjelinu i svjetlosni aranžman za prvi dio večeri u kojem će nastupiti DJ Felver.

Ovaj veteran domaće scene autor je brojnih sjajnih zabava u Zagrebu i ostatku Hrvatske, a posebno su poznati njegovi Stereotip partiji koje organizira s globalnom DJ zvijezdom Dixonom. Na jednako visokoj kvalitativnoj razini su i njegovi DJ nastupi već gotovo 30 godina. Svirkom ovog velikog glazbenog znalca bit će tako na najbolji način upotpunjen ovaj jedinstveni glazbeni događaj u Zagrebu.

PR
PR

Posljednje ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr

http://bit.ly/KruderDorfmeisterXzagreb