Slobodno se može reći da je Culture club Revelin i ovog ljeta središnje mjesto zabave u Dubrovniku, pa i mnogo šire.


Od otvorenja sezone, 30. svibnja, Culture clubom Revelin prošle su na tisuće ljudi, tematske večeri, rezidencije Toolroom recordsa, La Fiesta I Goa show, gostovanja poznatih DJa i ostali programi, svaku noć pune klub koji je nedavno ušao na listu sto najboljih klubova na svijetu, prema izboru britanskog magazine Top DJ Mag.

'Don Airey All Stars Night' u Dubrovniku - Pogledajte kako je bilo!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sleepless in Dubrovnik': Akrobacije i razuzdani ples u Culture Clubu Revelin Slika nije dostupna Slavni DJ u dubrovačkom Revelinu: 'Ovo najoriginalniji klub na svijetu'

Međutim, uzbuđenje kao da tek stiže, prije svega s “Revelin festivalom”, koji od 16. do 18. srpnja, dovodi legendu house scene, Rogera Sancheza, mladog, ali već vrlo poznatog Juliana Jordana i duo Redondo, koji će predstaviti future house zvuk.

Club Revelin ima i 2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite ići na Revelin festival (i s kim!!) i možda baš vi osvojite karte za sva tri dana trajanja festivala u Dubrovniku.

Imamo i sretnu dobitnicu koja nam je osvojila svojom pričom: 

Lukre Đuka-Alemani

Revelin klub je prekrasan. Unutrašnjost me podsjeća na klub “Cross” u Velikoj Britaniji. I tamo je sve u srednjevjekovnom stilu, strašno mi se sviđa. Posebno me se u Revelinu dojmio taj spoj novog i starog. Nevjerojatno je kako je moderna oprema uklopljena u klasičan srednjevjekovni kontekst. Želim pozdraviti sve u Hrvatskoj, posebno vas koji ćete 16. srpnja doći u Culture club Revelin, vidimo se na plesnom podiju”, poručio je jedan od najpoznatijih DJa današnjice, uoči slijetanja u Dubrovnik. 

ROGER SANCHEZ AT REVELIN FESTIVAL ON THURSDAY!!!!!

Posted by Culture Club Revelin on Monday, July 13, 2015

Uz ranije spomunte ''headlinere'' na Festivalu će nastupiti Damir Ludvig i nove snage elektronske scene: dBA, Audiometric, DJ Johnny I, Speed, DANCElectricPHILIPE & PhiberOptic.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook