Nastup za pamćenje

Dubrovnik slavio Bijelo Dugme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prepunom klubu Revelin nastupili su Goran Bregović i Alen Islamović!

Goran Bregović se, nakon četvrt stoljeća, na najbolji mogući način vratio u Dubrovnik. Naime, autor hitova legendarne grupe, nastupio je s Alenom Islamovićem i svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode u prepunom Culture clubu Revelin u sklopu turneje kojom obilježava 40 godina od objavljivanja prvog singlea Dugmića. Bio je to ujedno i prvi koncert te turneje u Hrvatskoj, a kako doznajemo, bit će ih još sedam. Publika je doslovno od prve do zadnje pjesme pjevala s Bregom i Alenom, a neki su samo zbog koncerta došli u Dubrovnik iz svih gradova regije, pa i Londona.

Pogledaj i ovo Alen Islamović - 5 nema ih često skupa Tko je supruga Alena Islamovića? Upoznali su se kad je imala 16 godina: "Plivali smo kroz bure i trudili se da opstanemo..."

Dubrovački klub objavio program do kraja zimske sezone

Prije koncerta održana je promocija knjige 'Šta bi dao da si na mom mjestu', bogradskog novinara Dušana Vesića. O knjizi, ali i povijesti banda govorili su službeni fotograf grupe Rolling Stones, Brian Rasic, Alen Islamović, novinar Toni Volarić, rocker Davor Erceg i sam autor. Kao poseban gost na promociji, a i koncertu pojavio se Rajko Dujmić sa suprugom.

Možda je izvještaj s koncerta najbolje sažeti u Breginu izjavu kojom se oprostio od dubrovačke publike: 'Postoje u životu događaji koje želite zaboraviti i oni koje ćete pamtiti do smrti. Ovaj koncert bio je jedan od onih koje nikada nećemo zaboraviti.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene