Dubrovački Culture club Revelin za kolovoz je pripremio gostovanja velikih svjetski poznatih zvijezda.


Tako će na sam Dan pobjede, u klubu smještenom u petstotinjak godina staroj tvrđavi, nastupiti brazilski DJ Alok. Pravi sin oca i majke. Naime, oboje su bili Dji koji su doslovno utemeljili brazilsku elektroničku scenu. Alok se ovih dana na Instagramu pohvalio da uoči nastupa u Revelinu, odmara na brodu u hrvatskim vodama.

Na otvorenju Revelin festivala, 11. će ovog mjeseca nastupiti veliki ljubimac dubrovačke publike, Fedde Le Grand. I sam je prošle godine prihvatio neformalnu titulu ambasadora Dubrovnika koju su mu dugo pridavali:

'Volim ovaj grad, mislim da je jedan od najljepših u kojima sam ikada nastupao. Sva ta silna povijest i arhitektura, svijest da su ovdje snimane legendarne serije, ljudi koji me pozdravljaju na ulici, sve to mi daje osjećaj da sam doma', ponavlja Fedde cijelom svijetu.

Ljubitelji elektronske glazbe odavno su u kalendar zapisali 19. kolovoza i gotovo već rasprodan nastup svjetski poznatog, kontroverznog čovjeka s maskom ptice. Da, u Dubrovnik i Revelin stiže Claptone, koj je podigao svijet na noge, između ostaloga, remiksom hita prošlogodišnjeg gosta Dubrovnika, legendarnog jazzera, Gregoryja Portera.

I pred kraj mjeseca, 26. kolovoza, stage Revelina preuzima Paul Van Dyk. Oporavljen od teških ozljeda nakon pada s pozornice u veljači, Paul je nedavno poručio da još više cijeni svaki dan. Prošlogodišnji nastup velikog majstora iz Berlina svima je dao do znanja da je najbolje odmah nabaviti ulaznicu za ovogodišnji spektakl.