Brucoši su poželji da na njihovom velikom slavlju u Revelinu nastupi Maja Šuput.


Još je samo nekoliko dana ostalo do spektakularne brucošijade koju u Cuture clubu Revelin organizira Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku. Kao što smo objavili, brucoši su poželjeli da na njihovom velikom slavlju u Revelinu, ujedno i Svarog partyju, u subotu, 15. ovog mjeseca, nastupi Maja Šuput.

Vezani članci Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti! Maja Šuput Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Svi koji su bili na prošlogodišnjoj brucošijadi, znaju kakva ih zabava očekuje, a sve ostale Studentski zbor poziva da im se pridruže u plesu i pjesmi do ranog jutra. Treba dodati da je ovo samo prvi koncert u nizu sličnih evenata koje dubrovački studenti pripremaju. Cijene ulaznica i pića, uz predočenje tzv. iksice, posebno su prilagođene studentskom džepu. Studenti dakle počinju novu školsku godinu veselo i raspjevano, pa je već sada, sudeći prema interesu, jasno da sve koji u subotu dođu u Revelin čeka luda zabava.

Revelin vas nagrađuje!
Ukoliko želite na nastup popularne Maje Šuput, sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu Showbuzza na Facebooku te nam u Inbox grupe ostaviti vaše osobne podatke (ime, prezime, broj mobitela). Dijelimo 1x2 ulaznice onome tko najkreativnije objasni zašto bi trebao ići na koncert. Ime dobitnika objavit ćemo u petak (14.listopada) u 12:00 sati.