Sasvim otvoreno

'Mišo Kovač je karizma, Nives Celzijus je draga djevojka, a Yaya kozmička najveća ljubav'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Frontman grupe PipsChips&Videoclips otkrio je što misli o kolegama s estrade prilikom promocije velikog koncerta benda.

'Tri pjesme na koje sam najponosniji su: 'Htio bi da me voliš', 'Dan mrak' i 'Dinamo ja volim', ali ako me pitaš za deset minuta možda promijenim mišljenje', rekao je Dubravko Ivaniš u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko roditelji - 6 "Slatkići, sretno im" Dalibor Petko posebnom je fotografijom obilježio 55. godišnjicu braka svojih roditelja: "Kad svaka slika govori više od riječi!"

Frontman grupe PipsChips&Videoclips došao je najaviti njihov veliki koncert u Domu sportova u Zagrebu, ove subote, 6. prosinca. 
'Od ponedjeljka već idem raditi nove pjesme', kaže Ivaniš koji jedva čeka da koncert kojim slave 22 godine na sceni bude realiziran. Ispred  Pipsa na pozornici će nastupati ženski band Punčke, a njihova frontmanica Lucija Ivšić rekla je kako će nakon svog nastupa cure produžiti u publiku i slušati jedan od svojih omiljenih bandova.

'Ja sam tvoj dječak iz blata, htio bih da me voliš i da nisam sam'

'Ono što su George Martinu Beatlesi, to su meni Pipsi. Oni su moja bolja prošlost', rekao je producent Denyken koji je s bandom radio na prvih nekoliko albuma.

'Dudo je prvi koji je u mom studiju pjevao ležećki. Rekao je da tako ima najbolju glasovnu impostaciju', prisjetio se Denyken, a Darko Rundek pohvalio je njihov novi album, kazavši da je ploča sažeta, duhovita i prgava.

Vladimir Šagadin opisao je Ivaniša kao čovjeka koji traži da energetski uvjeti dok radi budu uvijek ispoštovani, a Dino Šaran iz banda Letu štuke, nazvao ga je kozmičkim bratom, te otkrio da će se pridružiti bandu u subotu na pozornici.

'Svirat ćemo po prvi puta naše obrade pjesama nekih drugih izvođača', kazao je Dubravko.

Kratkim asocijacijama opisao je i neke od ljudi koji su se kroz određene godine 'muvali' u njegovom životu. 'Prva asocijacija za Juru i Pavla iz Svadbasa je da su šišmiši, Emil Tedeschi je prijatelj, a Mišo Kovač karizma. Kritičar Ante Perković je gospodin, Darko Rundek idol, a Nives Celzijus dobra djevojka. Bivši gitarist banda Alen Kraljić je moja najveća ljubav, a Tomislav Petrović businessman. A Yaya? Ona je najveća kozmička ljubav', zaključio je frontman Pipsa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene