Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze Vedran Mujagić i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije - besplatni!


Dubioza kolektiv ne miruje i opet iznenađuje! Nakon nedavnog izlaska pjesme „Treba mi zraka“ s Dinom Dvornikom te preseljenja zagrebačkog koncerta u najveću dvoranu u državi, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom

Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmjenu poruka, već je postao puno više od toga. S više od 900 milijuna korisnika u svijetu predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu, ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili glazbenika sa svojim fanovima i korisnicima.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Igor Šoban/PIXSELL) HDZ i službeno izbacio 8 članova zbog afere WhatsApp: "Širili su govor mržnje i bili nelojalni" Davor Ivo Stier (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Afera WhatsApp ide dalje, Stier se ponovno oglasio: "Želimo graditi Hrvatsku temeljenu na slobodi, ne na kontroli"

Viber i Dubioza prepoznali su priliku da ponude nešto više pa je tako nastalo partnerstvo, gdje je Dubioza prvi glazbeni bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima. Suradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj te ostatku Europe.

Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze Vedran Mujagić i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije - besplatni!„Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stickere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stickere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku“, izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stickera.

Besplatni stickeri s mobitela preuzimaju se na ovom linku: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Osim stickera i Public accounta, Dubioza će prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratitelji Dubioze na Viberu moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti ulaznice za koncerte u svojoj zemlji. Tako će na primjer njihova publika u Hrvatskoj dobiti priliku preko Vibera osvojiti ulaznice za zagrebački koncert 17. studenog 2017. Za koncertom Dubioze u Zagrebu vlada izniman interes pa je stoga koncert preseljen iz Doma Sportova u zagrebačku Arenu.

Link za Viber bot s mobitela: http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Stvaranjem partnerstva s Viberom na razini svijeta Dubioza još jednom potvrđuje svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiteljima i fanovima, koji će, vjerujemo, biti oduševljeni što od sada mogu sa svojim prijateljima komunicirati i putem Dubioza stickera.