RASTURILI IZVEDBOM

Ovo je vrh! Dubioza Kolektiv kajkala uz zvuk tamburice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bosansko hercegovački bend na originalan način najavio je svoj koncert u Zagrebu.

Jedinstvenom obradom kajkavske popevke "Lepe ti je Zagorje zelene" Dubioza Kolektiv najavila je svoj veliki povratak u Zagreb, koji će se dogoditi u petak, 17. studenog kada će nastupiti u Domu sportova.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv "Volite li narodnjake?" Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu dovodi zabranjenog folkera? Pogledajte hit-video koji je pokrenuo nagađanja!

Praksu da svoje nastupe najavljuje pjesmom grupa je ovaj put shvatila jako ozbiljno i složila vjerojatno najbolju najavu dosad. Obučeni narodne nošnje, s tamburicama u rukama preradili su jednu od najvećih kajkavskih popevki "Lepe ti je Zagorje zelene", a sve skupa snimili u prostorijama KUD-a Miljenko Cvitković u Sarajevu.

U Veliku dvoranu zagrebačkog Dom sportova, koju su dosad tri puta rasprodali, najviše od svih bendova u novijoj povijesti, Dubioza se vraća u petak, 17. studenog. Do tog, centralnog koncerta jeseni, grupa će, kao i proteklih godina, nastupati uzduž i poprijeko cijelog kontinenta, a na putu će im se naći Nizozemska, Francuska, Njemačka, Češka, Švicarska, Belgija, Austrija, Španjolska, Italija, Norveška, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Poljska, Velika Britanija i Grčka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene