dRUMELODY
dRUMELODY Foto: PR

dRUMELODY, pravog imena Berin Tuzlić, donosi publici novi glazbeni spot kao jedinstvenu videopriču ono što mnogi ne vide, ne čuju, a vide i sve čuju i razumiju.


On živi u Sarajevu i multimedijalni je umjetnik, od stripa i videa pa do stvaranja zanimljive, tamnijim notama obojane i definitivno underground elektroničke glazbe. Radi se o umjetniku poznatom pod imenom dRUMELODY, a publici je otkrio novi singl.

Vezani članci Lana S. Glazbenica i multiinstrumentalistica Lana.S vodi nas u svoj svijet, hrabro je zakoračila u samostalne vode Bend 058 Poslušajte kako zvuči uživo naš nagrađivani americana country bend, inspirirala ih je nada u bolja vremena

Single ‘’NewLand’’ prva je pjesma s novog albuma pa kao takva otvara vrata slušateljima prema narednih deset kompozicija koja stvaraju kolaž različitih elektroničkih žanrova od pop electro breaka, electro noisea, old school beata do duba i micro housea.

dRUMELODY, pravog imena Berin Tuzlić, donosi nam sada novi glazbeni spot kao jedinstvenu videopriču na ono što mnogi ne vide, ne čuju, a vide i sve čuju i razumiju.

‘’Frekvencija emocionalnog komunicaranja na najmanjoj je razini. Ljudi i biljke veće digitalne dopadljivosti nego prirodne, doseglo je najveći stupanj površnosti. Fizičko upravljanje osjećajima je počelo. Osjećaj ukusa, mirisa, a danas i dodira, ništa drugo neće donijeti nego tupilo. Inteligencija je na koljenima. Sve su to podsvjesne poruke koje su nam različitim, novim online doktrinama koje ne poznajemo, servirane na meniju za doručak svakog jutra’’, istaknuo je.

Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?