SVIRKA NA NAJJAČE

Drugi dan INmusic festivala oduševio sve posjetitelje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugo iščekivani drugi dan INmusic festivala oduševio je sve posjetitelje, ponajviše zbog nastupa popularnog rock dua Black Keys.

Osim popularne grupe, na listi izvođača drugog dana najvećeg  open-air festival u Hrvatskoj našli su se Flogging Molly, Gatuzo, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Elephant and the Moon, Bombino, Diving for Sunken Treasure i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Glazbeni spektakl FOTO 70.000 ljudi tri dana po kiši uživali na INmusicu

Dečki iz grupe Black Keys rekli su prije koncerta kako im je žao što je Hrvatska ispala iz daljnjeg natjecanja na Svjetskom nogometnom prvenstvu! Izjavili su i kako su prvi put u Zagrebu u kojem se sjajno provode. Dečki iz Bombay Bicycle Cluba također su ove godine prvi put u Zagrebu, a članovi grupe Flogging Molly izrazili su veliko zadovoljstvo što su ove godine pozvani na INmusic festival.

Deveti po redu INmusic festival ove se godine proširio na dva otoka - Otok mladosti i Otok Trešnjevka spojenih pontonom - a uz impresivnu listu izvođača na više pozornica, posjetitelje oduševljavaju i raznovrsni sadržaji. Atmosfera je sjajna, a s nestrpljenjem se očekuje i treći dan INmusic festivala.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene