Nastavak spektakla na Poljudu

Druga večer Ultra Europe festivala: Publiku zabavljale zvijezde svjetske klupske scene, došli i redovnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na drugoj večeri Ultra Europe festivala nastupali su sjetski poznata imena poput Armina van Buurena, Stevea Aokija, Davida Guettae, i mnogi drugi.

Bio je ovo drugi od tri dana koji se samo dijelom odvija u Splitu. Nakon nedjelje Festival se seli na Hvar, Brač i Vir. Za sada su nastupali Armin van Buuren, Steve Aoki, David Guetta, DJ Tiesto, a posjetitelje će treći dan splitskog dijela Festivala zabavljati Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, Nicky Romero, i mnoge druge zvijezde svjetske klupske scene.

Pogledaj i ovo Saša Maček (Foto: Instagram) Veliki uspjeh Varaždinski bubnjar Saša Maček kreće na britansku turneju sa svjetski popularnim bendom

Iako se na početku dana kako broj posjetitelja neće premašiti prvi dan Festivala, policija je zbog broja posjetitelja u večernjim satima bila prisiljena stvarati kordone. U jednom trenutku je došlo do ogromnog zastoja, ali se policija odlučila maknuti i pustiti nezadovoljne partijanere.

Uz policiju i posjetitelje, na Poljud su došli isusovci i franjevci, koji su pod sloganom "never thirst" (nikad žeđ) posjetiteljima pružali vodu, ali i nudili bilo kakav oblik pomoći.

Nakon druge večeri, čini se i policija je zadovoljna. ''Prije, za vrijeme i nakon javnog okupljanja „Ultra Europe 2017“, održanog na gradskom stadionu „Poljud“ u Splitu 15/16. srpnja, kao i prethodnog dana, nisu zabilježeni značajniji sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ugrožavanja sigurnosti građana i oštećenja imovine.
Privedeno je 111 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga (95). Nad tri osobe se provodi kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Zabilježeno je devet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Tijekom postupanja policijski službenici zaplijenili su ukupno 394 komada ecstasyja, 122,23 grama marihuane, 34,34 grama kokaina, 80,12 grama amfetamina, 1,32 grama MDMA i 2 komada LSD-a'', stoji u policijskom priopćenju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene