Tulum do jutra

Dražen Zečić i Jole sinoć napravili dalmatinsku feštu zadnjeg dana Rujanfesta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Završio je još jedan Rujanfest!

Sinoć je zatvoreno sedmo izdanje Rujanfesta koncertima splitskih pjevača Dražena Zečića i Joleta. Dubkom puni šator primio je sve ljubitelje dalmatinskih lakih nota koji su uživali u prekrasnoj večeri punoj dobre zabave i veselja.

Pogledaj i ovo Srce za Ugandu - 6 nezaboravna atmosfera Novi trijumf duhovne glazbe: Više od šest tisuća ljudi na koncertu na splitskim Gripama!

Prije njihovog nastupa na pozornicu se popeo ženski bend 'Učiteljice' koje su u polasatnom nastupu zagrijale publike za dalmatinskog šarmera Dražena Zečića koji je sa publikom otpjevao svoje hitove kao što su 'Ne plači crna ženo', 'Boem u duši', 'Ima li nade za nas' i mnogi drugi. A potom je Jole, rasplesao mnogobrojnu publiku hitovima kao što su 'Nosi mi se bijela boja', 'Kamatarka', 'Zove,zove,Jole,Jole' i mnogi drugi.

Skandal oko VIP lože: Anica Kovač obračunala se sa zaštitarom!

Na ovogodišnjem izdanju Rujanfesta ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde Hrvatske i regije vidjelo je više od 200.000 posjetitelja. Na centralnoj pozornici su tako nastupili Severina, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar, Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Dražen Zečić, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini. Organizatori najavljuju još bolji program sljedeće godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene