4 DJ-a

Doživite razuzdanu atmosferu Zrća na petak 13. u klubu Hollywood

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Priča o našoj najpoznatijoj party plaži dobila je svoje mjesto i u Hollywoodu! Naime, zagrebački klub Hollywood na Tuškancu, u petak će biti domaćin glazbeno-plesnom spektaklu pod nazivom Trippin'.

Glazbena priča događaja je itekako ozbiljna. Glavne su uloge zauzeli resident DJ-i klubova na Zrću: Kosta Radman iz kluba Papaya, Aldo Morro iz Noa Beach Club-a, te Matroda iz kluba Aquarius.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava u Papayi Ljepotice u kupaćim kostimima izmamile uzdahe na ludom partiju!

Kosta Radman već izdaje za jednu od vodećih diskografskih kuća na party sceni,Tiger Records, a nedavno je njegov uradak "Sidekick" u suradnji s hrvatsko-slovenskim house dvojcem Vanillaz i globalno popularnim house dvojcem Plastik Funk, podržao i jedan od vodećih svjetskih DJ-a - Fedde Le Grand, te je isti pustio u svojoj radio emisiji Darklight Sessions.

Spektakularan Beyonce Tribute Band nastupa na Valentinovo u zagrebačkom klubu Hollywood!

I Matroda se probio na svjetsko tržište. Član je popularnih house dvojaca Drop Dopers i Classy Vibes. Classy Vibes potpisali su vodeću diskografsku kuću Spinnin' Records, promijenili ime u NOVKA, pod kojim će izdavati za istu, dok će istovremeno na novim projektima raditi u Nizozemskoj sa house velikanom Oliverom Heldensom. Već su ih podržali velikani Sander van Doorn, Tchami, Oliver Heldens, Chris Lake, Martin Garrix, Chocolate Puma i mnogi drugi.

Posebni gosti prvog Trippin partyja u Hollywoodu su DJ Robert MKC, resident zadarskog Maraschina te Noa Beach Club-a i sveprisutni animator, MC i stand up komičar - Marko Petar Orešković. Čitav će program dodatno upotpuniti rasplesane dame koje same za sebe kažu kako se ne vole predstavljati verbalno već vizualno.

Svi zainteresirani mogu premijerno vidjeti i doživjeti ‘Trippin’ u zagrebačkom Hollywood Vanity Clubu 06.veljače2015 s početkom u 23 sata. Karte po cijeni od 30kn mogu se nabaviti na ulazu, odnosno po cijeni od samo 20kn za tako bogat program u promotivnoj pretprodaji preko Trippin Facebook stranice.

Kako takav party inače izgleda, možete vidjeti u video uratku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene