I Vontageu

Dosta vam je sivila i monotnije-dođite na obračun Picksiebnera s nečastivim

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Picksiebner i ove jeseni organizira 2. kulturno umjetnički konceptualno koncertno- religijski spektakl koji će se održati u subotu 4. listopada (od 21 sat) u zagrebačkom klubu Vintage Industrial bar.

Kako su i prošle godine u kultnom masovnom okupljanju rockera u Zagrebu pokazali svu nadmoć u organizaciji najboljih rock veselica i ovoga puta sve one željne zabave neće razočarati.

Pogledaj i ovo showbuzz Dašak irske atmosfere Vatreni Jameson party oduševio brojne hrvatske glumce i dizajnere

Pjesme RockOff festivala osvajaju eter!

Osim dobre i zabavne svirke, te gostiju vesela ekipa Picksiebner upotpunit će ovaj jedinstveni event i sa drugim iznenađenjima.

U sklopu događaja premijerno će bit prikazana inovativna multimedijska forma koja spaja sliku, u režiji Branka Drakulića sa glazbom iz pjesme "Divlji konj" koja je 5. "izbačeni" singl s tekućeg Picksiebnerovog albuma "Skladište duhana".

Neslužbeno je potvrđeno da će se u kraćem intermezzu moći vidjeti i modna revija modne kuće "Cycle Recycle" koju će iznijeti vrhunske europske manekenke.

Socijalno osviješteni organizatori jamče cijenu ulaznica, ne veću od 20 kuna te nadnaravni glazbeno-vizualni doživljaj-melem za oči, uši i dušu! Izbacite monotoniju iz vaše svakodnevnice i zabavite se sa najveselijom ekipom u gradu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene