Traži se ulaznica više

Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“

PR PR Foto: PR

U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva Novih dvora bana Jelačića, u srcu grada Zaprešića, donosimo neponovljivu glazbenu čaroliju.

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na jedinstveni glazbeni spektakl, koncert jedne od najvećih glazbenih diva u regiji, Doris Dragović! U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva Novih dvora bana Jelačića, u srcu grada Zaprešića, donosimo neponovljivu glazbenu čaroliju.

„Osjećam se vrlo počašćeno! Biti gost bana Jelačića nije mala stvar. Zahvalna sam organizatoru na pozivu da budem dio romantične prošlosti s onim što najbolje znam - pjesma. Veselim se susretu sa onima koji uživaju u istome i radosti koju ćemo ponijeti sa sobom u sjećanje za buduće dane.“ Istaknula je dalmatinska diva koja je posljednji put u ovom dijelu Hrvatske, kao i u Zagrebu nastupila 2019. godine kada je zagrebačka Arena bila rasprodana dva mjeseca prije samog koncerta.

Sada je s nestrpljenjem očekujemo u prekrasnom i čarobnom ambijentu Novih dvora bana Jelačića 3. rujna kada ćemo uživati u bezvremenskim hitovima poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnogim drugim uspješnicama.

Ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u prekrasnom perivoju ispred dvorca bana Jelačića donosi posebne glazbene priče. Na ljetnoj pozornici okruženoj višestoljetnom šumom pod zvjezdanim nebom ovoga lipnja već su nastupili Massimo i Vanna, a čaroliju svojom pjesmom nastavlja tkati Doris Dragović.

Ulaznice za ekskluzivni koncert Doris Dragović za 3. rujna gotovo su rasprodane. Svoju ulaznicu rezervirajte na vrijeme putem sustava Entrio.hr na poveznici.

Pridružite nam se na glazbenom događaju sezone, koncertu koji ćemo zasigurno pamtiti po pjesmi, ali i neponovljivoj emociji koju jedinstvena Doris pruža svojoj publici. Ispišimo zajedno novu stranicu glazbene storije u zagrljaju banove ostavštine.

Vidimo se u Novim dvorima bana Jelačića 3. rujna!

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene