Veliki spektakl

Doprinesi i ti 'The Wall' spektaklu Rogera Watters - potpiši se na 'zid'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na splitskom Trgu Gaje Bulata će, povodom koncerta Rogera Watersa, biti izložena imitacija zida. Imitacija zida namijenjena je potpisivanju obožavatelja Rogera Watersa i legendarnih Pink Floyda.

'Zid' će biti postavljen sve do dana koncerta Rogera Watersa. Taj će das biti prebačen na stadion Poljud te na taj način svatko svojim potpisom doprinosi ovom velikom ljetnom događaju.

Pogledaj i ovo showbuzz JOš 2 dana Roger Waters stigao u Hrvatsku - Split spreman za spektakl!

Pozivaju se svi obožavatelji i prolaznici da ostave svoju poruku, potpis ili crtež te na taj način uveličaju koncertni spektakl.

Koncert će se održati 23.7.2013. na stadionu Poljud. Za velike “open air” stadionske koncerte, Roger Waters, suosnivač i glavni autor fenomenalnih Pink Floyda, redizajnirao je izvornu The Wall izvedbu, te je djelo podignuo na viši nivo kako bi postigao ultimativni stadionski događaj.

>> Posebna regulacija prometa u Splitu zbog koncerta Rogera Watersa

Cilj mu je bio približiti The Wall iskustvo još bliže fanovima gdje god sjedili. Za stadionske izvedbe, Roger Waters kaže: “Izvanredno mi je drago što ću još jednom izvoditi The Wall u Europi. Bit će to jako zabavno za sve nas. Preradio sam show za izvedbu na velikim stadionima. Stvarno je dobro. Još više pokreta, čak je aktivnije, privlačnije, dramatičnije i uzbudljivije od nastupa u arenama. Morao sam razmisliti o cijeloj priči sa stadionima. Ovakav veliki stadionski show nije mogao biti realiziran prije 40 godina. Nismo mogli ispuniti prostor na način da bude emocionalno, glazbeno i scenski zadovoljavajući. Tehnologija se promijenila. Sada možemo.”

Audio vizualno remek djelo otuđenja i transformacije bit će u cijelosti izvedeno uključujući prateći bend u punom sastavu,te umjetničku produkciju. The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl 'Another Brick in the Wall', a po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi.
Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl po drugi puta – 23.7.2013. na Poljudu u Splitu!

Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa - ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli - znaju da će doći po još. Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.
Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene