Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prodaji ulaznice za veliki rock concert klavijaturiste grupe Deep Purple s bandom - čeka nas spektakl u Dubrovniku!


Klavijaturist grupe Deep Purple, Don Airey, bio je oduševljen tehničkim uvjetima i publikom na koncertu na terasi Revelina, 21. lipnja, pa je na njegov prijedlog odmah dogovoren novi rock spektakl. I tako će 9. srpnja, band u istom sastavu dubrovačkoj publici i brojnim stranim turistima priprediti novi koncert nazvan “Don Airey all stars night”.

Egzotika u Culture Clubu Revelin: Ljepotice La Fiesta zapalile hrvatsku obalu!

Vezani članci Slika nije dostupna Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno - pogledajte kako je bilo! Slika nije dostupna Zatvaranje Toolroom sezone uz Marka Knighta

“Strašno me se dojmio koncert na terasi Revelina. Taj ambijent rijetko ćete gdje na svijetu imati. Reakcija publike nije me iznenadila, znam da Dubrovnik I okolica imaju rockersku tradiciju, čuo sam za neke ovdašnje bandove, a u jednom od njih svirao je i naš Doka, inicijator ovih koncerata u Dubrovniku. Veselim se 9. večeri srpnja, bit će tu ludih improvizacija i puno žestokog rocka,” rekao je legendarni glazbenik.

Dakle, Don Airey, klavijaturist grupe Deep Purple, Neil Murray, basist grupa Whitesnake i Gary Moore, Stefan Berggren, pjevač grupe Company of Snakes Bernhard Welz, bubnjar grupa Ian Paice, Jon Lord i Don Airey, te spomenuti Kaitner Z. Doka, 9. će srpnja ponovo protresti dubrovački klub. Na koncertu koji će ovog puta biti održan u klubu, svirat će hitove Deep Purplea, Rainbow, Ozzy Osbourna I mnogih drugi. Ulaznice su u prodaji od utorka, 30. lipnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook