Spot za pjesmu "Ne vidim, ne čujem" inspiriran je disco – retro stilom sedamdesetih godina

Galerija


Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit.

Vezani članci Cota G4 Senzacija Supertalenta Cota G4 izbacila novi spot s posebnom porukom koju nitko nije očekivao Halsey Potpuno gola na konju pjevačica još jednom spustila bivšem dečku koji ju je emotivno uništio

Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.

Snimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina.

Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

Domenica će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti upravo s novom pjesmom i radi toga se jako veseli.

Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?