Spot za pjesmu "Ne vidim, ne čujem" inspiriran je disco – retro stilom sedamdesetih godina

Galerija


Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit.

Vezani članci Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati" Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.

Snimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina.

Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

Domenica će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti upravo s novom pjesmom i radi toga se jako veseli.

Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?