Izgleda zanosno

Domenica predstavlja novu emotivnu baladu "Ćiribu Ćiriba“ kojom će odmah začarati publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domenica je objavila novi singl "Ćiribu Ćiriba" kojim najavljuje nadolazeći prvi album.

Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme "Kad sam s tobom ja“ svojim vedrim duhom pridobila je brojne obožavatelje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

Ubrzo je postala miljenica publike, ali i uzor mnogih djevojaka, koje se mogu poistovjetiti s ljubavnom tematikom njezinih pjesama. Nakon hitova "Vidi se iz aviona“, "Ljubavna limunada“, "Baš baš“, "Ne vidim, ne čujem“ i "Nema te svit“, upravo je predstavila svoj novi singl "Ćiribu Ćiriba“, ujedno četvrti po redu ove godine, koji je i najava za istoimeni nadolazeći album.

Naime, u pripremi je prvi njezin samostalni album "Ćiribu Ćiriba“ koji njezina brojna publika, koje je s razlogom svakim danom sve više, već dugo iščekuje. Ova pjevačica svojim zvonkim glasom i specifičnom, pomalo sramežljivom, ali zarazno magičnom energijom, na prvu je začarala glazbenu scenu, zbog čega je naziv novog singla i albuma pun pogodak.

Ugođaj i zvuk pjesme drugačiji su od njezinih prijašnjih hitova, pa je tako ovom baladom predstavila i svoju ozbiljniju, emotivnu stranu. To čini svojevrsnu prekretnicu njezine karijere, radi čega joj je ova pjesma vrlo posebna. Pravi trenutak, melodija i pravi stihovi ne traže mnogo razmišljanja, a Domenica je otkrila kako je odmah znala da je ovaj singl upravo za nju. 

"Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku“, izjavila je pjevačica.

Tekst i glazbu za singl potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, s kojima ju veže posebna nit kroz gotovo njezinu cijelu karijeru. Predstavljen je i spot za pjesmu, za čiju je produkciju zaslužan dvojac "Sestrice“. U svom najzanosnijem izdanju do sada, Domenica je kroz spot prikazala priču o neuzvraćenoj ljubavi i ljubavnom trokutu u kojem se našla.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene