''Nema te svit'' Domenicin je osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezina dosadašnjeg glazbenog izričaja.

Galerija


Nakon što je nastupom na Splitskom festivalu s pjesmom ''Nema te svit'' proslavila prve dvije godine itekako uspješne karijere, mlada i talentirana Domenica danas u podne objavila je i spot za istoimenu pjesmu.

Vezani članci Dora (FOTO: Pixell) Gledatelji komentiraju Doru na društvenim mrežama: ''Roko je zaista bio najbolji'' Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Hrvatska je odabrala pjesmu za Eurosong: Roko Blažević osvojio je i žiri i publiku

''Snimila sam spot u svojoj rodnoj Veloj Luci, na što sam jako ponosna i upravo zbog toga je ovo za mene najposebniji spot. Zahvaljujem Vjekoslavi Huljić na tekstu koji je toliko životan da je odmah na prvu izazvao buru emocija u meni, naježila sam se već prilikom prvog čitanja stihova… Naravno, Tonći je glazbom dao onaj svoj prepoznatljivi mediteranski štih, koji je sjajno ekranizirao produkcijski dvojac 'Sestrice''', izjavila je Domenica.

''Nema te svit'' Domenicin je osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezina dosadašnjeg glazbenog izričaja. Ova ponešto ozbiljnija pjesma nesumnjivo će se sjajno uklopiti u njezin repertoar, kojim će i ovo ljeto dodatno zagrijavati temperaturu i atmosferu koncertima diljem cijele obale.