Nova kozmetika

Bojana Gregorić Vejzović najradije bira prirodno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kosa je odraz ljepote i zdravlja, a da biste istaknuli njezinu prirodnu ljepotu tu je inovativna Organix kozmetika! Linija koja u svojim proizvodima koristi potpuno prirodne sastojke zaokupila je pažnju brojnih pripadnica ljepšeg spola.

Uvijek naklonjena vrhunskoj njezi cijelog tijela, najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavila je u zagrebačkoj galeriji Velvet inovativnu američku kozmetiku Organix koja će kosi pružiti iznimnu ljepotu i zdravlje. Linija koja u svojim proizvodima koristi potpuno prirodne sastojke među prvima su isprobali glumice Kristina Krepela i Bojana Gregurić, bivši plivač i poduzetnik Alexei Puninski, spisateljica Milana Vuković Runjić, te brojni drugi.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Za Bojanu Gregorić i Enesa Vejzovića svaki je dan Valentinovo, a ljubomora je zdrava u malim količinama

Organix kozmetika sastoji se od inovativnih i kreativnih proizvoda kao što su šamponi i regeneratori koji ne sadrže paraben, te ulja, serumi i losioni za kosu koji zadovoljavaju potrebe svakog tipa kose. Svi proizvodi sastoje se od prirodnih sastojaka te nisu testirani na životinjama.

Ekskluzivno na policama drogerije KOZMO može se pronaći šest linija proizvoda među kojima je linija s najpoznatijim eliksirom ljepote, arganovim uljem. Ova egzotična linija prodire, vlaži, obnavlja i daje mekoću kosi te istovremeno štiti kosu od topline i štetnih zračenja. Tu je i linija na bazi keratin ulja koja obnavlja i povećava elastičnost strukture vlasi kako bi se izbjeglo neželjeno lomljenje vlasi. Brazilska keratin terapija podrijetlom iz amazonske prašume zagladit će i učvrstiti kovrčavu kosu i pretvoriti je u svilenkaste lokne. Hidratantna formula ulja makadamije hidratizira i zaglađuje suhu kosu te je zadužena za njegu ispucalih vrhova i briljantni sjaj. Linija kokosovo mlijeko spoj je luksuzno kremastih, pjenušavih i hidratantnih formula koje kosi daju sjaj, mekoću te osjećaj čistoće. Biotin kolagen linija najmjenjena je prodiranju u svaku vlas te davanju volumena, čvrstoće, punoće i najvažnije, zdravlja Vaše kose.

Proizvode američke linije za kosu ORGANIX moći će se kupiti ekskluzivno na policama drogerije KOZMO diljem Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene