Ganuo i Naomi Campbell

OSVOJIO AMERIKU Priča o Braci sa Srebrnjaka konačno i u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentarni film o Braci koji liječi pogledom nakon uspjeha u Americi stiže i u domaća kina!

Dokumentarni film o poznatom hrvatskom iscjeljitelju Josipu Grbavcu, poznatijem pod nadimkom Braco konačno će moći pogledati i domaća publika. Nakon izuzetno uspješnih svjetskih premijera u Los Angelesu i New Yorku filma Jakova Sedlara "Snaga tišine" svečanu premijeru imati će i u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz U čemu je stvar? MISTERIOZNI KARIZMATIK BRACO Što je to zajedničko Naomi Campbell i Borisu Novkoviću?

Da je interes za film o Braci i u Hrvatskoj itekako velik dokazuje i to da će se projekcija održati u čak tri kino dvorane Cinestar Branimir Centra koje ukupno raspolažu s 980 mjesta. Film o isjeljitelju koji liječi pogledom zaludio je svijet, a do sada ga je pogledalo 2000 osoba. Američke projekcije bile su rasprodane u roku sat i pol vremena, a mnogi su zbog filma u Los Angeles i New York stigli iz najudaljenijih gradova SAD-a, poput Seattlea, Houstona, Chicaga, Miamija, Honolulua.

Projekcijama je nazočilo i mnoštvo slavnih osoba poput modela Naomi Campbell te glumaca Andie Macdowella, Christine Baranski, Tom Hulcea, Armand Assantea i drugih. Inače, film govori o zagrebačkom alternativcu sa Srebrnjaka. Njegova životna priča na filmu isprepletena je s nekoliko vrlo impresivnih svjedočanstava iz cijeloga svijeta, ali to je i priča o svijetu danas sa svim problemima kojima smo svjedoci.

Tekst za film napisao je Dominik Sedlar, interpretira ga Armand Assante, a u filmu, između ostaklih, sudjeluju i rabin Jack Bemporad te slavni pisac Paulo Coelho. Na svim američkim projekcijama nazočio je i Braco koji je na kraju publici dao pogled sto je bila posebna atrakcija i što je prihvaćeno s velikim oduševljenjem. Hrvatskoj premijeri nazočit će redatelj filma Jakov Sedlar, ali i Braco s obitelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene