Ne propustite

Neno Belan u Samoboru – najluđi doček Nove godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikako ne propustite doček Nove godine u podne u prekrasnom Samoboru uz Nenu Belana.

Grad Samobor u suradnji sa Športskim plesnim klubom Samobor, TZ grada Samobora i Poduzetničkim centrom Samobor organizira Novu godinu u podne. Bogat program kreće u četvrtak, 31.12.2015. godine od 10:30 sati, uz nastupe samoborskog Krivog smjera te Nene Belana i Fiumensa.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

'Budući da smo uspjeli privući veliki broj posjetitelja, preko 5000, ostvarili smo i najbitniji zadatak, koji je ujedno i pokretač cijele manifestacije, a to je pomoć potrebitima, udruzi „Caritasova kuća za žrtve obiteljskog nasilja“', rekli su organizatori cijelog događaja.

Osim koncerata posjetitelje očekuje raznolik program za djecu, plesne animacije te besplatni čaj, kuhano vino i kobasice.

OSVOJITE ULAZNICE Najluđi doček Nove godine u Revelinu!

Večernji doček kreće od 22:00 sata. Svi će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu i kobasicama, a za zabavu će se pobrinuti grupa Koala. U Novu 2016. godinu građane će uvesti ritam valcera, a u ponoć vas očekuje nezaboravan vatromet!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene