Nikako ne propustite doček Nove godine u podne u prekrasnom Samoboru uz Nenu Belana.


Grad Samobor u suradnji sa Športskim plesnim klubom Samobor, TZ grada Samobora i Poduzetničkim centrom Samobor organizira Novu godinu u podne. Bogat program kreće u četvrtak, 31.12.2015. godine od 10:30 sati, uz nastupe samoborskog Krivog smjera te Nene Belana i Fiumensa.

Vezani članci Slivestrovo u Primoštenu - 2 Godina za kojom nitko neće žaliti: Slavlja su otkazana, ali dobrih želja ne nedostaje. Evo što si žele građani Novogodišnji vatromet u Sydneyju održan je bez publike - 3 Odlazi omražena 2020.: Svijet, a ni Hrvatska neće je pamtiti po dobru. Sretna nam 2021.!

'Budući da smo uspjeli privući veliki broj posjetitelja, preko 5000, ostvarili smo i najbitniji zadatak, koji je ujedno i pokretač cijele manifestacije, a to je pomoć potrebitima, udruzi „Caritasova kuća za žrtve obiteljskog nasilja“', rekli su organizatori cijelog događaja.

Osim koncerata posjetitelje očekuje raznolik program za djecu, plesne animacije te besplatni čaj, kuhano vino i kobasice.

OSVOJITE ULAZNICE Najluđi doček Nove godine u Revelinu!

Večernji doček kreće od 22:00 sata. Svi će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu i kobasicama, a za zabavu će se pobrinuti grupa Koala. U Novu 2016. godinu građane će uvesti ritam valcera, a u ponoć vas očekuje nezaboravan vatromet!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook